ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλαμάτα και Ναύπλιο προτιμούν για “απόδραση” οι Ελληνες

Οδικούς αλλά και νησιωτικούς προορισμούς προτιμούν οι Έλληνες για το τριήμερο της 28ηςΟκτωβρίου, με αρκετές γνωστές και αγαπημένες περιοχές της Ελλάδας, όπως το Ναύπλιο και η Καλαμάτα να έχουν την τιμητική τους.Ωστόσο, ανάμεσα στους προορισμούς υπάρχουν και εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα η Κρήτη, με τις τρεις πρωτεύουσες Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο να συγκεντρώνουν ήδη από το βράδυ της Πέμπτης πολύ κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πλοία του απογεύματος της Πέμπτης έφυγαν γεμάτα, ενώ πληρότητα είχαν και οι πτήσεις. Όπως τονίζει στο newpost ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ Λύσσανδρος Τσιλίδης, ”υπάρχει αισιοδοξία για το φετινό τριήμερο, ενώ είναι πολλοί και οι ξένοι που συνεχίζουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον τουριστικό τζίρο”.
Σύμφωνα με τον κ. Τσιλίδη, οι περιοχές που ”πρωτοστατούν” στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, ακόμα και της τελευταίας στιγμής, είναι κυρίως οι οδικοί, με την Πελοπόννησο, δηλαδή το Ναύπλιο, τα Καλάβρυτα και την Καλαμάτα, να έχουν την μερίδα του λέοντος, αλλά και προορισμοί της Βόρειας Ελλάδας, όπως τα Τζουμέρκα και τα Ιωάννινα. Την ίδια στιγμή, πολύ κόσμο έχει και η Θεσσαλονίκη, λόγω και της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, ενώ σε ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό αναδεικνύεται και η περιοχή του Ολύμπου, αλλά και τα χωριά του Πηλίου. Οι ξενοδόχοι εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το τριήμερο, ενώ υπογραμμίζουν ότι σε αρκετές περιπτώσεις η πληρότητα μπορεί να φτάσει μέχρι το 80%, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι δωμάτια θα βρουν και οι ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video