ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Πυκνώνουν οι προετοιμασίες εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων. Ο Δήμος Καλαμάτας και οι φορείς της πόλης ετοιμάζουν πολλές προτάσεις, ώστε αυτή η εορτή να είναι λαμπρή και όσοι έλθουν στην Καλαμάτα να περάσουν θαυμάσια.
Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, ανέφερε τα εξής: «Αγωνισθήκαμε, κάποια χρόνια τώρα, μαζί με τα Σχήματα του Δήμου και όλους τους φορείς της πόλης, με αποτέλεσμα η Καλαμάτα, και τα Χριστούγεννα, να είναι πλέον ένας προορισμός για όλους τους Έλληνες, ιδιαίτερα αυτούς που κατοικούν από την Αθήνα και κάτω. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, γιατί και φέτος επιλέγουν την Καλαμάτα και έχουμε δείγματα γι’ αυτό από τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία και από την κινητικότητα που παρατηρείται.
ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Η πόλη μας θα είναι φέτος πιο όμορφη και πιο οργανωμένη, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.
Αύριο βράδυ στις 8.00 φωταγωγούμε στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ θα φωταγωγηθούν Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε διάφορα σημεία της πόλης και των Κοινοτήτων.
Στην Κεντρική Πλατεία, όπως κάθε χρόνο, θα έχουμε τα σπιτάκια, όπου οι φορείς της πόλης θα μπορούν να παρουσιάσουν τη δράση τους και να διοργανώσουν εκδηλώσεις. Θα έχουμε τη Χριστουγεννιάτικη αγορά. η οποία έχει ξεκινήσει.
Η Καλαμάτα θα έχει ένα ωραίο παγοδρόμιο, ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό για όλα τα παιδιά. Τα προσκαλούμε να έρθουν με τους γονείς τους μια βόλτα στην Καλαμάτα, για να ψωνίσουν, να χαρούν, να διασκεδάσουν, να αισθανθούν τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Όσοι έρθουν, θα χαρούν και τις Φιλαρμονικές της πόλης: έχουμε πλέον τρεις Φιλαρμονικές, τη μεγάλη Φιλαρμονική του Δήμου, την Μπαντίνα και τη Φιλαρμονική του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας».
Ο Π. Νίκας απηύθυνε ευχαριστίες προς «τους φορείς της πόλης, τους συλλόγους, το Μουσικό Σχολείο της, τα Σχήματα του Δήμου, τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου! Όλοι δίνουν τις δικές τους δυνάμεις και τη δική τους συμμετοχή, ώστε ο κόσμος που θα έρθει στην Καλαμάτα να ευχαριστηθεί.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένα! Καλή υπομονή για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε! Έχουμε λάβει πρόνοια και για τους φτωχούς ανθρώπους και για να υπάρχει αλληλεγγύη και ζεστό φαγητό για όλο τον κόσμο, ώστε αυτά τα Χριστούγεννα να τα περάσουν όλοι έστω με ένα χαμόγελο».
ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ
7-
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας. Από τις 19.00, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας θα αποδίδει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ στις 19.40 τη σκυτάλη θα παραλάβει το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας. Τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου θα ακολουθήσει εορταστική συναυλία, με τίτλο «Μέχρι το τέλος του κόσμου», με τους Twoins: Γιάννη Τσότρα, Σταύρο Τσότρα και Αλεξάνδρα Θεογιάννη.
Την επομένη, Σάββατο 9 του μήνα και ώρα 20.00, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας.
Στις Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα φωταγωγηθούν Χριστουγεννιάτικα δένδρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στ’ Αρφαρά και την Κυριακή 10 του μήνα στις 18.00 στα Γιαννιτσάνικα, στις 18.30 στη Μικρή Μαντίνεια, στις 19.00 στη Βέργα και στις 19.30 στη Σπερχογεία.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video