ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεκάδες συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία


Δεκάδες συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία
Νέα αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στη Μεσσηνία έγιναν συνολικά 25 συλλήψεις και εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές.

Συνολικά και στους 5 νομούς έγιναν έλεγχοι σε 928 άτομα, εκ των οποίων τα 673 ήταν Έλληνες, 255 αλλοδαποί, καθώς και σε 681 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν 137 άτομα, από τα οποία 68 ήταν ημεδαποί και 69 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 79 άτομα.


Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, βεβαιώθηκαν συνολικά 320 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 2 παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Συλλήψεις

Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

- Δύο Έλληνες για ναρκωτικά. Ένας 32χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σε έλεγχο που του έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής στο πάρκο του ΟΣΕ βρήκαν να έχει στην κατοχή του 1,5 γραμμάριο χασίς και ένα τσιγαριλίκι. Επίσης, συνελήφθη από την ΟΠΚΕ ένας 25χρονος στο Αριοχώρι, διότι κατείχε 0,4 γραμμάρια χασίς.
- Τρεις Έλληνες , για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
- Τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
- Δεκαπέντε αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Πηγή: tharrosnews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video