ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΗΝ εξωστρέφεια σε καιρούς κρίσης αναδεικνύει με συλλογικές προσπάθειες η Κεντρική αγορά της Καλαμάτας η οποία θεωρείται δικαιολογημένα μια από τις μεγαλύτερες της Πελοποννήσου, χάρη στην δράση τόσο του Προέδρου όσο και των μελών που συγκροτούν τον θεσμό προκειμένου να βρίσκονται κοντά στον καταναλωτή.
Την πραγματικότητα αυτή επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στην εκπομπή 'Πρωινό Δρομολόγιο' του Παλμός 90,5 στον δημοσιογράφο Γιάννη Μποζίκα, ο Πρόεδρος της διοίκησης κ.Γιάννης Μπάκας με αφορμή την πετυχημένη εκδήλωση με τίτλο 'Απόψε στολίζονται οι ψυχές", τονίζοντας ότι "στις δράσεις που υλοποιούνται φέτος είμαστε όλοι μαζί, γιατί υπάρχει ο καταναλωτής τον οποίο σεβόμαστε και εξυπηρετούμε με εκατοντάδες επαγγελματίες σε ένα χώρο 30 στρεμμάτων, ενώ οι στεγασμένοι χώροι είναι πάνω από 10.000 τ.μ." προσθέτοντας ότι "η κοινωνία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι κάθε Ευρώ που αφήνει στην αγορά μας, πιάνει τόπο γιατί αυτό το ευρώ επιστρέφει στην τοπική οικονομία". Στα πλαίσια εμπέδωσης του εορταστικού κλίματος καθώς όλοι μας έχουμε την "ανάγκη να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, να χαμογελάσουμε, μιας ζεστής καρδιάς φέτος σχεδιάστηκαν εκδηλώσεις εξωστρέφειας που θα κρατήσουν ως το νέο έτος". 
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ
Η εκδήλωση που προγραμματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο χώρο των βιολογικών προιόντων στην Κεντρική αγορά, απευθύνθηκε στα παιδιά, τους γονείς, ενώ το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 9.30 το πρωί με τίτλο Η Βέργα δίνει τον ρυθμό όπου θα εμφανιστεί η χορωδία με το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού συλλόγου Βέργας, ενώ ένας διακεκριμένος σεφ από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας θα προσπαθήσει να φτιάξει μια μακαρονάδα με σκοπό να φτάσει στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες". 
Η εξωστρέφεια της Καλαμάτας μέσω της Κεντρικής αγοράς αποτελεί κομβικό σημείο για την ανάδειξη της ομορφιάς, των γεύσεων, των προιόντων του τόπου μας, ενώ σε ερώτηση για την κίνηση λόγω των εορτών ο κ.Μπάκας επισήμανε ότι "παρατηρείται αυξητική κίνηση γιατί ο Καλαματιανός καταναλωτής κατανοεί ότι κάθε ευρώ που αφήνει πιάνει τόπο κι έτσι η Καλαμα΄τα βοηθάει τον εαυτό του, ενώ κάθε Σάββατο στην αγορά υπάρχει ο Αη Βασίλης ενώ θα έχουμε άλλη μια εκδήλωση με τίτλο Ο Ταύγετος κερνάει και χορεύει στις 30 Δεκεμβρίου". Ο κ. Μπάκας έστειλε τέλος ευχές στο κοινό, με ζεστά μηνύματα γιορτών, αλλά κυρίως την φιλόξενη αύρα που προσφέρει η Κεντρική αγορά Καλαμάτας η οποία αναβαθμίζεται διαρκώς. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video