ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας.


Κύριε Πρόεδρε,
Ύστερα από το έγγραφο που παραλάβαμε στις 8 Ιανουαρίου 2018, σχετικά με το  ξαφνικό αίτημα περί  αποχώρησης του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου από το γραφείο που στεγάζεται , λάβαμε απόφαση τα μέλη του Δ.Σ  κατά την έκτακτη συνεδρίαση του , να σας επισκεφτούμε προκειμένου να συζητήσουμε επί του θέματος.

 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαμε μαζί σας, μας ενημερώσατε ότι ουσιαστικά το έγγραφό σας αναφέρεται στην μετεγκατάσταση του Ε.Σ.Κορίνθου σε άλλο γραφείο  και όχι στην πλήρη αποχώρησή του.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστείτε την ιστορία του Συλλόγου μας, ούτως ώστε  με κοινή πορεία να παλέψουμε για τα προβλήματα των μελών μας .
Θεωρούμε δεδομένη την ευαισθησία σας σε αυτό το θέμα και πιστεύουμε ότι ο χώρος που θα επιλέξετε για την μετεγκατάσταση του Ε.Σ.Κορίνθου εντός του Επιμελητηρίου, θα συνάδει με τη μέχρι σήμερα συνεργασία  τόσων ετών που έχει το Επιμελητήριο με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου .
Επιπλέον σας έχει κοινοποιηθεί η επιστολή της ΕΣΕΕ η οποία στηρίζει τις απόψεις και τις θέσεις μας , το περιεχόμενο της οποίας θεωρούμε ότι στα πλαίσια των καλών σχέσεων με τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις θα πρέπει να λάβατε σοβαρά υπόψη σας.
Τέλος,  πιστεύουμε  ότι η απόφασή σας θα είναι προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του χώρου που στεγαζόμαστε σήμερα  , λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Ε.Σ.Κορίνθου  εκπροσωπεί το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς του Νομού μας , με 500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Β.ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                             Α.ΚΑΪΛΑΝΗΣ



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video