ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία;..

Κατά πώς φαίνεται, τα σκάνδαλο της Novartis θα κοστίσει στη Νέα Δημοκρατία πολύ περισσότερο από όσο ελπίζει η κυβέρνηση. Και παρά το γεγονός ότι υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη χειρίζονται το σκάνδαλο με πρωτοφανή τρόπο που εκθέτει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και την κυβέρνηση, τελικώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πληγώνεται πιο πολύ, όχι μόνον εξαιτίας των κατηγοριών για εμπλοκή στελεχών του, αλλά και επειδή για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι είναι χωρισμένο σε φατρίες και ότι δεν κινείται συντεταγμένα εναντίον του «κοινού εχθρού». 
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έχει πάρει όρκο σιωπής αλλά στο παρασκήνιο είναι… λαλίστατος, μόνο τυχαίο δεν είναι που καταφέρθηκε εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλέσει την οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οργή η οποία εκφράστηκε άμεσα, με τη διαγραφή του Αντώναρου, η οποία εξετάζεται κατά πόσον είναι νόμιμη βάσει του Καταστατικού του κόμματος, που δεν προβλέπει, από όσο γνωρίζουμε, την «καρατόμηση» στελέχους με απόφαση προέδρου. Ο κ. Αντώναρος, πάντως, ήταν σαφής στην ανακοίνωσή του: ζήτησε τη σύγκληση των αρμόδιων οργάνων για να εξεταστεί η διαγραφή του, όταν σε άλλες περιπτώσεις, θυμίζουμε τη διαγραφή Τατούλη από τη Νέα Δημοκρατία, ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα με το Καταστατικό και με τον τρόπο με τον οποίον λαμβάνονται οι αποφάσεις. Και εξακολουθεί να προκαλεί: Αφού αμφισβήτησε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ζητώντας σύγκληση οργάνων, ο Ευάγγελος Αντώναρος συνεχίζει την επίθεση, με χαρακτηρισμούς όπως «μαϊντανοί», «τσίρκολο» και «ακροδεξιά στοιχεία» από τον λογαριασμό του στο Facebook, όπου κλείνει ένα μήνυμά του με τον αινιγματικό επίλογο: «Και μη διστάζετε να απαντάτε σκληρά και τεκμηριωμένα στα τρόλια και τους μουσαφιραίους κάθε μορφής. 
Σας διαβεβαιώνω: Είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί. Κι αυτό θα φανεί σε λίγο..». Τι άλλο να φανεί εκτός από το γεγονός της διαίρεσης της παράταξης; Το έχουμε ξαναγράψει: Οι 15 μονάδες προβάδισμα που δίνουν οι δημοσκοπήσεις, πολύ εύκολα γίνονται μονοψήφιες. Και τα χτυπήματα που πρέπει να αντέξει η ΝΔ είναι πολλά: πρώτα δεν είχε σαφή θέση για το Μακεδονικό, δημιουργώντας στρατόπεδα μέσα στους κόλπους της, τώρα είναι χωρισμένη και πάλι σε στρατόπεδα, ενώ στην κορυφή ο επικεφαλής της δρα εν θερμώ, και φαίνεται να μην έχει τον έλεγχο. Να θυμίσουμε,πάντως, ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει εφαρμόσει πλείστες όσες φορές το «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι», σε ό,τι αφορά την ευκολία με την οποία διαγράφει στελέχη και έχει επικριθεί σφόδρα για αυτό.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video