ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ

Άρχισε η κατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Αθηνών, στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων, ρειθροκρασπέδων κ.λπ. έτους 2016», προϋπολογισμού μελέτης 150.000 ευρώ με το ΦΠΑ, για την πραγματοποίηση του οποίου η ανάδοχος εταιρεία Αφοί Παναγιωτόπουλοι ΟΕ προσέφερε έκπτωση 62,25%.
Η παρέμβαση ξεκίνησε από την οδό Αθηνών και σε αυτήν περιλαμβάνονται: Α) κατασκευή βορείου πεζοδρομίου οδού Αθηνών από σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη έως την οδό Μπούτου, μήκους 650 μέτρων. Το πλάτος του πεζοδρομίου θα είναι μεταβαλλόμενο, όπως αυτό ορίζεται κατά κύριο λόγο από το βόρειο άκρο της υφιστάμενης τομής επί του ασφαλτοτάπητα του δικτύου ύδρευσης έως τα όρια των ιδιοκτησιών, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί έως σήμερα. Στα σημεία όπου υπάρχει πρόσβαση οχημάτων, θα προβλεφθεί ταπείνωση του πεζοδρομίου, με τελικό ύψος κρασπέδου: 7 εκατοστά, με δημιουργία κατάλληλης κλίσης έως την προσαρμογή στο τελικό υψόμετρο: 15 εκατοστά Β) κατασκευή πεζοδρομίου οδού Ανθέων βόρεια των σιδηροδρομικών γραμμών, από την οδό Παμίσου (ανατολικά, πριν την οδό Σουρή) έως τη Λαγκαδά (δυτικά, μετά τον 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό), μήκους 215 μέτρων, με μεταβαλλόμενο πλάτος 2 έως 2,5 μέτρα. Στο τμήμα από την οδό Πολυδούρη έως τη Λαγκάδα, μήκους 120 μέτρων, θα γίνει αντικατάσταση του παλιού κατεστραμμένου αγωγού ομβρίων, με νέο αγωγό (τσιμεντοσωλήνα) Φ 600, ενώ ενδιάμεσα θα κατασκευαστούν φρεάτια συλλογής ομβρίων με χυτοσιδηρές σχάρες. Τέλος, θα γίνει υποδομή για δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, που θα περιλαμβάνει σωλήνα Φ 110 και αγωγό από χαλκό.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video