ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χάθηκαν πάνω από 10.000 διανυκτερεύσεις για το Λουτράκι

Tουριστικό γραφείο που συνεργάζεται πολλά χρόνια με ξενοδοχεία του Λουτρακίου, ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες, τους ξενοδόχους της περιοχής ότι ακυρώνεται η συνεργασία που είχαν υπογράψει, καθώς δεν έλαβαν τις απαραίτητες δεσμεύσεις για λήψη μέτρων σχετικά με τις τσούχτες

Το πρώτο ισχυρό τουριστικό πλήγμα για την περιοχή του Λουτρακίου, είναι εδώ και λίγες ημέρες γεγονός...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, τουριστικό γραφείο που συνεργάζεται πολλά χρόνια με ξενοδοχεία του Λουτρακίου, ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες, τους ξενοδόχους της περιοχής ότι ακυρώνεται η συνεργασία που είχαν υπογράψει, καθώς δεν έλαβαν τις απαραίτητες δεσμεύσεις για λήψη μέτρων σχετικά με τις τσούχτες, που ζητούσαν από την πλευρά του Δημάρχου, Γιώργου Γκιώνη 

Έγκυρες πηγές που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, για ευνόητους λόγους, ανέφεραν στο loutraki365.gr, ότι η συμφωνία που είχε υπογράψει το εν λόγω τουριστικό γραφείο, με τα ξενοδοχεία της πόλης, αφορούσε σε Σέρβους τουρίστες, που θα ναύλωναν δύο πτήσεις τσάρτερ κάθε δεκαήμερο. Στη συνέχεια, οι τουρίστες αφού θα διανυκτέρευαν για δέκα ημέρες στο Λουτράκι θα έφευγαν και στην συνέχεια θα έρχονταν το επόμενο group. Είναι οι επονομαζόμενες back-to-back πτήσεις.

Αυτή, λοιπόν η συμφωνία που είχε επιτευχθεί με πολύ κόπο και μάλιστα τα ξενοδοχεία του Λουτρακίου είχαν εισπράξει ένα ποσό ως προκαταβολή, χάλασε πριν από λίγες ημέρες.

Τόσο τα Σερβικά όσο και το Ελληνικό γραφείο, ζητούσαν για πολύ καιρό, εγγυήσειςαπό τον Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, ότι θα τοποθετηθούν εγκαίρως τα δίχτυα ή ότι η Δημοτική Αρχή θα λάβει, έστω, κάποια απαταίτητα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό του φαινομένου, ώστε να καθησυχάσουν τους πελάτες τους, που γνωρίζοντας από το καλοκαίρι του 2017 πώς έχει η κατάσταση, εξέφραζαν τις ανησυχίες τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως.

Έτσι, αποφάσισαν να ακυρώσουν τη μία από τις δύο πτήσεις και αμέσως απευθύνθηκαν σε ξενοδοχεία στο Τολό και την Εύβοια για να κλείσουν άλλη συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι πτήσεις αυτές, κάθε φορά θα μετέφεραν από 100 έως 120 άτομα, τα οποία θα έμεναν σε ξενοδοχεία του Λουτρακίου για 10 ημέρες και για 3 μήνες (από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου), κάτι που μεταφράζεται σε τουλάχιστον 10.000 με 12.000 διανυκτερεύσεις.

ΠΗΓΗ: https://ift.tt/2rDjC0J


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video