ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εξαρθρώθηκε το κύκλωμα με τα 22 κιλά ακατέργαστης κάνναβης που είχαν βρεθεί σε κλεμμένο αυτοκίνητο


Εξαρθρώθηκε το κύκλωμα με τα 22 κιλά ακατέργαστης κάνναβης που είχαν βρεθεί σε κλεμμένο αυτοκίνητο
Εξιχνιάστηκε απο την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής η υπόθεση με τα 22 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, που είχε βρεθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο σε κλεμένο όχημα, κρυμμένο σε υπόγειο γκαράζ στην Αθήνα.

Μετά απο μεθοδικές έρευνες ταυτοποιήθηκαν τα άτομα που βρίσκονταν πίσω απο την εισαγωγή και απόκρυψη των ναρκωτικών, οι οποίοι δρούσαν ως ομάδα με «βιτρίνα» επιχείρηση ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Πριν απο πέντε μέρες συνελήφθησαν οι τρεις απο τους εμπλεκόμενους, ενώ αναζητείται μια 27χρονη Ελληνίδα συνεργός τους.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στο Ελληνικό και στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ένας 43χρονος υπήκοος Ρωσίας, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 38χρονος Έλληνας.

Υπενθυμίζεται οτι τον περασμένο Σεπτέμβριο, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας, εντόπισαν το κλεμμένο όχημα με τα ναρκωτικά στον υπόγειο χώρο στάθμευσης. Έπειτα από πολύμηνη έρευνα πιστοποιήθηκε η εμπλοκή των τεσσάρων κατηγορουμένων και εξακριβώθηκαν επακριβώς οι ρόλοι τους στην περαιτέρω διακίνηση της ακατέργαστης κάνναβης.

Στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν:

• 21 γραμμάρια κοκαΐνης

• 10.822 δολάρια ΗΠΑ

• 1.705 ευρώ

• 1.650 Ρώσικα Ρούβλια

• Μία ηλεκτρονική ζυγαριά

• Φυσίγγια

• Τέσσερα μαχαίρια στρατιωτικού τύπου

• Τρία αυτοκίνητα

• Ένα πλαστό διαβατήριο

Από την αστυνομική έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο 43χρονος Ρώσος, με τη χρήση πλαστών εγγράφων, είχε ιδρύσει εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων, ενώ επιπλέον εξιχνιάσθηκε και μία περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου.

Ακόμη επισημαίνεται ότι, οι δράστες κατά το παρελθόν είχαν συλληφθεί για όμοια αδικήματα ενώ για την 27χρονη εκκρεμεί επιπλέον και ένταλμα σύλληψης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video