ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθη 53χρονος για ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν περισσότερο από -1,5- κιλό ηρωίνης, ζυγαριές ακριβείας και -900- γραμμάρια λαθραίου καπνού


Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα
Η σύλληψη επήλθε ως αποτέλεσμα άρτιας συνεργασίας, μεταξύ των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και Πειραιά
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, περισσότερο από -1,5- κιλό ηρωίνης, ζυγαριές ακριβείας και -900- γραμμάρια λαθραίου καπνού
Συνελήφθη, χθες (8.5.2018) το μεσημέρι, στην Νίκαια Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 53χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα.
Η σύλληψη επήλθε ως αποτέλεσμα άρτιας συνεργασίας, μεταξύ του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά.
Ειδικότερα, χθες (8.5.2018) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί των παραπάνω υπηρεσιών , πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 53χρονου, στην Νίκαια Αττικής, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:
  • ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -1540,7- γραμμαρίων,
  • ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,2- γραμμαρίων,
  • δεκατρία (13) ναρκωτικά δισκία,
  • ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -900- γραμμαρίων,
  • τρεις (3) ζυγαριές ακριβείας,
  • ποσότητα άγνωστης ουσίας, συνολικού βάρους -9,7- γραμμαρίων, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται,
  • το χρηματικό ποσό των -390- ευρώ και
  • δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Η ποσότητα λαθραίου καπνού θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Ο 53χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
2018
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video