ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μπαζιωτόπουλος Α. Λεωνίδας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ για την επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών βρίσκει όλους εμάς τους νεοδημοκράτες ενωμένους και μονιασμένους και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού ο πλούτος  της Νέας Δημοκρατίας,  είναι η δυνατότητά της να συνθέτει τόση μεγάλη ποικιλία προσωπικοτήτων και ιδεών.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη, της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κορίνθου (ΔΗΜΤΟ), και γενικά όλες τις φίλες και φίλους Νεοδημοκράτες για την συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαιου 2018. Ιδιαίτερα, ευχαριστώ τους ψηφοφόρους, για την στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη, που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με προτίμησαν. Όπως ξεκινήσαμε τον έντιμο αγώνα μας, όλοι οι συνυποψήφιοι, με την ίδια αφοσίωση και ενότητα θα συνεχίσουμε ως νέο Συμβούλιο, με Πρόεδρο τον κ. Χρήστο Ρωτίδη, έχοντας ως στόχο η Νέα Δημοκρατία να πάρει την θέση, που της αξίζει. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την εφορευτική επιτροπή των κατά τόπους τμημάτων για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών. Ένα ακόμη ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένεια μου και ειδικά στους φίλους και φίλες του αείμνηστου πατέρα μου Αλκιβιάδη Μπαζιωτόπουλου που με προτίμησαν και με στήριξαν. Χωρίς την αγάπη τους και τη στήριξη τους δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ.

Καλή Δύναμη σε όλους!

Μπαζιωτόπουλος Α. Λεωνίδας
Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορίνθου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video