ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων



Στα πλαίσια της διάδοσης του  αθλήματος της ιστιοπλοΐας για παιδιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ.) προσφέρει, τις δύο πρώτες Κυριακές του Ιουνίου (3 και 10/6), 2 δωρεάν 2ωρα μαθήματα για παιδιά από 7 ως 12 ετών.

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα μοναδικό, με το οποίο μπορούν να ασχοληθούν όλα τα παιδιά, αφού δεν απαιτεί ιδιαίτερα σωματικά προσόντα. Με την ιστιοπλοΐα τα παιδιά γυμνάζονται και αθλούνται συγχρόνως, μαθαίνουν να σέβονται αλλά να μην φοβούνται τη θάλασσα, μαθαίνουν να κυβερνούν τα σκάφη τους μόνο με την δύναμη του αέρα και αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία τους. Παράλληλα η συμμετοχή τους σε ομαδικά αθλήματα προάγει την κοινωνικότητα των παιδιών, αναδεικνύει τις δυνατότητές τους και τα μαθαίνει να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν. Και το σημαντικότερο, η ιστιοπλοΐα δεν είναι άθλημα των πλουσίων και η εκπαίδευση σ’ αυτό είναι φθηνότερη από πολλά άλλα  "λαϊκά αθλήματα".
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, παιδιά και γονείς, στις 3 και στις 10 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων (Καλογεροπούλου και Ιπποκράτους, 2ο λιμανάκι Κιάτου). Τα παιδιά, για να γνωρίσουν το «μαγικό» κόσμο της ιστιοπλοΐας και να κάνουν τα 2 πρώτα σας δωρεάν μαθήματα και τους γονείς για να τους βοηθήσουμε να λύσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους για το άθλημα μας.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο mail του ομίλου (istosikyon@gmail.com), στις εγκαταστάσεις του ομίλου ή στο τηλ. 2742 301758, τα Σαββατοκύριακα (10:00 έως 17:00) ή στο τηλ. 6972409473 (Σοφία Δροσοπούλου).


Από το Δ.Σ. του Ιστ.Ο.Σ.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video