ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεργασία Επιμελητηρίου – Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, συνεχίστηκαν οι συναντήσεις με φορείς της Μεσσηνίας, με την επίσκεψη του προέδρου της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας κ. Ιωάννη Μπάκα, του διευθυντή της εταιρίας κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλου και του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών της Αγοράς κ. Ηλία Αλεξέα. Οι εκπρόσωποι της ΚΑΚ μίλησαν για τη Δημοτική Αγορά και τα Σφαγεία Καλαμάτας, τα έργα ανάπτυξης που έχουν γίνει αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν. 
Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται στη λαϊκή αγορά, στους χώρους στάθμευσης μετά τη διάθεση και του βόρειου πάρκινγκ και για μελλοντική ελεγχόμενη στάθμευση, ενώ πρότειναν κοινές δράσεις για προβολή των μεσσηνιακών προϊόντων, συνεργασία για συμμετοχή σε επιδοτούμενα προγράμματα και στο στόχο που έχουν για 24ωρη λειτουργία της Αγοράς με διαμόρφωση και ανάπτυξη του εσωτερικού χώρου με καταστήματα εστίασης και αναψυχής. 
Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος και τα μέλη του Δ.Σ. τους διαβεβαίωσαν ότι ο φορέας θα στηρίξει κοινές δράσεις που θα αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα, την πάταξη του παραεμπορίου και θα είναι δίπλα στους επαγγελματίες της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και των Σφαγείων.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video