ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ομάδα Φίλων Υποστήριξης LGBT Πελοποννήσου για τη Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας

Σε ανακοίνωση τους η Ομάδα Φίλων Υποστήριξης της κοινότητας LGBT Πελοποννήσου αναφέρει τα εξής για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας που γιορτάζεται στις 17 Μαΐου.
Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LGBT ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και οι συνεργαζόμενες ομάδες, χαιρετίζουν την Παγκόσμια ημέρα κατά της Ομοφοβίας που γιορτάζεται στις 17 Μαίου, στέλνοντας το μήνυμα ότι  "Είναι ανθρώπινο καθήκον μας να εστιάσουμε την ποιότητα των ατόμων LGBTQ και όχι στον σεξουαλικό τους προσανατολισμό". Γιατί η ολότητα είναι η ποιότητα του ατόμου πέρα από την ερωτική έκφραση.
Η Ομάδα μας χαιρετίζει αρχικά την δήλωση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που δήλωσε ότι οφείλουμε να προστατέψουμε με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία τους ΛΟΑΤ, στο πλαίσιο μιας εξελιγμένης κοινωνικής διαδικασίας.
Η Ομάδα μας έχει προτείνει με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά την Ομοφοβίας λίγα 24ωρα μάλιστα μετά την είδηση ότι το κοινωνικό δίκτυο Facebook διέγραψε 2,5 εκατομμύρια αναρτήσεις ομοφοβικού περιεχομένου, να εστιάσει στην ελληνική πραγματικότητα καθώς άτομα όλων των ηλικιών γίνονται στόχος τέτοιων λεκτικών επιθέσεων.
Παράλληλα έχουμε προτείνει με αφορμή την ημέρα για την κατανόηση των νέων στο εκπαιδευτικό περιβάλλον να προβάλλονται με απόφαση του υπουργείου Παιδείας βραβευμένες ταινίες που αποδεικνύουν την ποιότητα, την ζωή, τα όνειρα των ΛΟΑΤ που ζουν στην χώρα μας εντός ή εκτός των χώρων της εκπαίδευσης.
Ταινίες που έχουν προτείνει Ευρωπαϊκοί οργανισμοί όπως το "Monster pies", "Beautifull thing", "Get real", "North Sea Texas", την ελληνικη διάσημη παγκόσμια ταινία "ΧΕΝΙΑ" και άλλες που έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία.
Η κοινωνία κατανοεί μέσα από την τέχνη ότι η ερωτική φύση είναι το μέρος, αλλά κυρίως η αγάπη αποτελεί την ολότητα του ατόμου. Αν θέλουμε ένα καλύτερο κόσμο αξίζει να αγκαλιάσουμε όσους και όσες είναι δίπλα μας γιατί πάντα ζούμε με τους άλλους ανθρώπους. Τέλος ζητάμε από τα μέλη μας να δώσουν το παρών στα Φεστιβάλ που διεξάγονται τον Ιούνιο στην Αθήνα και την Πάτρα”.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video