ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λουτράκι - Πως μπορούν να είναι υποψήφιοι με τέτοιο βάρος;;;

Ένα βούλευμα Εφετών 225 σελίδων δεν γράφτηκε στο γόνατο , ούτε ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο σοβαρό , όπως υποστηρίζουν κάποιοι ψιθυριστές με σκοπό να μειώσουν το βάρος του εγκλήματος και τις εντυπώσεις .

Για τα όσα ανατριχιαστικά , βέβηλα και αποκρουστικά διαβάζουμε στο υπ ' αριθμ.30 / 2018 Boύλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου για τους πρώην και νυν δημάρχους μας , κ.κ. Παύλου , Λογοθέτη και Γκιώνη , Που Παραπέμπονται για κακούργημα από την ελληνική Δικαιοσύνη , μια λέξη ταιριάζει  "κατάντια" .

Κατάντια θεσμική και Πολιτική , για ένα αδίκημα που φέρεται ως ένα μέγα και συγκλονιστικό οικονομικό και Πολιτικό σκάνδαλο κατάντια και ντροπής πράγματα για την ιστορία του Δήμου μας . 

Για την ιστορία μιας διεθνούς φήμης λουτρόπολης , όπως το Λουτράκι , μιας υπερήφανης Περαχώρας , καθώς και αυτής της ζηλευτής κοινωνικής κλπ . ιστορίας των λοιπών συνδημοτών μας .

Κατάντια και βεβήλωση της ιστορίας των προηγούμενων Δημάρχων , που αγωνίστηκαν με νύχια και με δόντι για να στήσουν είτε μέσα από  στόχους και οράματα , είτε μέσα από « χαλάσματα » και δυσκολίες ένα δήμο ζηλευτό .

Προστατεύοντας το δημοτικό συμφέρον . ορθώνοντας τοίχος αδια- περαστο σε συμφέροντα Που θα τολμούσαν να διανοηθούν να ζημιώσουν τους δημότες .

Διδάσκοντας Πολιτικό ήθος . Καταλείποντας παρακαταθήκες . Παραδίδοντας πρότυπα ανάληψης Πολιτικών ευθυνών .

Η παραπομπή των τριών να δικαστούν για ένα ιδιαίτερα βαρύ Ποινικό  έγκλημα γιατί Πρωτίστως με την ιδιότητα του Δημάρχου δεν τιμη - σαν την εμπιστοσύνη του λαού να διαχειριστούν την Περιουσία που τους εμπιστεύτηκε και το δημόσιο χρήμα , ζημιώνοντας τον από δόλο , ( όπως αναφέρεται στο Βούλευμα ) , μπορεί να ερμηνευθεί και ως εξαπάτηση και υποκλοπή της ψήφου του , κάτω από ψευδεπίγραφα συνθήματα για πλήρη διαφάνεια και πλήρη ενημέρωση .

Ανήκουστα Πράγματα !! 

Σε άλλη στήλη θα αναφερθούμε στην όλη υπόθεση στην οποία εμπλέκονται και άλλα οκτώ μεγαλοστελέχη του Καζίνο , στα οποία επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης  της εξόδου των από την χώρα .

Μία πρώτη απλή προσέγγιση .Σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας και των τριών .Εκτιμούμε ότι ο κατηγορούμενος σε κάθε περίπτωση Πρέπει να θεωρείται αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίου .

Και βεβαίως γνωρίζουμε τη γνωστή φράση « Μηδενί δίκην δικάσεις πριν ακούσεις » ( να μην κρίνεις δηλαδή , πριν ακούσεις τα επιχειρήματα και των δύο Πλευρών ) .Σύμφωνοι μέχρις εδώ .

Αλλά και από την άλλη πλευρά , ένα βούλευμα Εφετών 225 σελίδων δεν γράφτηκε στο γόνατο , ούτε ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο σοβαρό , όπως υποστηρίζουν κάποιοι ψιθυριστές με σκοπό να μειώσουν το βάρος του εγκλήματος και τις εντυπώσεις .

Μία παρόμοια δικαστική πράξη , μία συλλογική απόφαση δικαστών , μιας σκάλας παρακάτω από τους δικαστές του Αρείου Πάγου , κατά τεκμήριο , αποτελεί κείμενο αδιαμφισβήτητου νομικού κύρους και εξαντλητικού διαλόγου με την αλήθεια των πραγμάτων .

Ένα κείμενο το οποίο ασφαλώς θα κριθεί μέχρι τότε όμως οι τρεις , θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας με το βάρος του υπό κρίση Ποινικού αδικήματος για το οποίο Παραπέμπονται .
Κάποιος τρίτος θα χαρακτήριζε το Προηγούμενο ως « ρετσινιά » .( Μια προσβλητική κατηγορία δηλαδή που αποδίδεται σε κάποιον και από την οποία δεν απαλλάσσεται εύκολα ) .  

Γιατί ακόμη και στην περίπτωση αθώωσής τους , η Πολιτική ευθύνη που τους βαραίνει , μια ευθύνη που δεν κρίνεται με νομικούς κανόνες , Ποτέ δε διαγράφεται 
Θα τους συνοδεύει σε κάθε βήμα τους και θα προηγείται της κάθε « καλημέρας » με τους συνδημότες μας . 

Βεβαίως τα Πράγματα θα ήταν διαφορετικά , αν αυτά συνέβαιναν σε μια άλλη χώρα.

ΠΗΓΗ : ΤΟ ΒΗΜΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video