ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενεργοί Πολίτες:Αναγκαία τα περιβαλλοντικά έργα και οι παρεμβάσεις ουσίας

«Η δημοτική παράταξη «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» πιστεύει ακράδαντα ότι η πόλη μας χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή με άλλη νοοτροπία. Με χειροπιαστά περιβαλλοντικά έργα και παρεμβάσεις ουσίας.Με τους πολίτες και τη νέα γενιά ευαισθητοποιημένους και ενεργούς, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη την περιβαλλοντική αλλαγή καθημερινά.» Αυτό τονίζει σε δελτίο τύπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η δημοτική παράταξη «Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί Πολίτες». Ακολουθεί το δελτίο τύπου: 
 «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2018 σήμερα και οι προσπάθειες για Προστασία του Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη στην τοπική μας κοινωνία αποτελούν όσο ποτέ άλλοτε κύρια ζητούμενα. Τα περιβαλλοντικά εγκλήματα πολλά και άλυτα. Λυματολάσπη 38.000 κυβικών μέτρων, μια μεγάλη ποσότητα που έχει συσσωρευτεί στην περιοχή μαςκαι με μια Δημοτική Αρχή να μην έχει δώσει πειστική απάντηση για το πώς θα τη διαχειριστεί. Με τη Μαραθόλακκα, σημείο συσσώρευσης τεράστιων ποσοτήτων σκουπιδιών, προίκα της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες τα τελευταία 5 χρόνια. Με διάβρωση του εδάφους, με ανοιχτά και εκτεθειμένα σκουπιδοδέματα να κυριαρχούν μόλις 670 μέτρα από τον Νέδοντα, και 6χιλιόμετρα από το κέντρο της Καλαμάτας! Με χωματερές διάσπαρτες και με πιο χαρακτηριστική εκείνη του ποταμού Άρι, ενός ποταμού ιδιαίτερης περιβαλλοντικής αξίας,καθώς αποτελεί κοιτίδα βιοποικιλότητας. Σε μια όμορφη και προικισμένη από τη φύση πόλη όπως είναι η Καλαμάτα, είναι αδιανόητες τέτοιες καταστάσεις. Η τοπική μας κοινωνία μπορεί να ενισχύσει ένα μοντέλο μείωσης των αποβλήτων στην παραγωγή και ανακύκλωσής τους. Με υποχρεωτική διαλογή στην πηγή. Με πρόβλεψη μείωσης των δημοτικών τελών ανάλογα με τον περιορισμό των απορριμμάτων και διεύρυνσης της ανακύκλωσής,που θα επιτυγχάνουν δημότες και επιχειρήσεις. Με επιπλέον ελεύθερους χώρους και πνεύμονες πρασίνου για την οικογένεια. Η δημοτική παράταξη «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» πιστεύει ακράδαντα ότι η πόλη μας χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή με άλλη νοοτροπία. Με χειροπιαστά περιβαλλοντικά έργα και παρεμβάσεις ουσίας. Με τους πολίτες και τη νέα γενιά ευαισθητοποιημένους και ενεργούς, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη την περιβαλλοντική αλλαγή καθημερινά. Το οφείλουμε στην πόλη μας και στα παιδιά μας
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video