ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μάκαρης: “Εικόνες εγκατάλειψης στους κοινόχρηστους χώρους”

Βρισκόμαστε ήδη στην αρχή του καλοκαιριού και η εικόνα πολλών πλατειών και κοινόχρηστων χώρων δεν είναι αυτή που αρμόζει σε μια σύγχρονη
πόλη.Πλατείες και δημόσιοι χώροι που είναι γεμάτοι ξερόχορτα, αποδεικνύουν την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να κάνει το αυτονόητο,που είναι ο ευπρεπισμός και η καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων.Ενδεικτικά αναφέρω τις πλατείες στη Ράχη και στη Φυτειά αλλά και σε άλλες συνοικίες της πόλης. 
Ο κίνδυνος πυρκαγιάς, κάτω από αυτέςτις συνθήκες, είναι αυξημένος όπως επίσης η ύπαρξη ερπετών, που λόγω της μη καθαριότητας και μέριμνας εκ μέρους του Δήμου, αποτελούν κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των επισκεπτών, κάτι που αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά με το περιστατικό φιδιού στην παιδική χαρά της Ράχης αναστατώνοντας τους γονείς και τα παιδιά τους. Δικαιολογίες ότι δεν είναι δυνατή -λόγω έλλειψης προσωπικού- η καθαριότητα δημοτικών χώρων σε μια πόλη πουπαρουσιάζει αυξημένα έσοδα από τα δημοτικά τέλη για να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες, δεν είναι δικαιολογημένες.
 Οι δημότες και οι οικογένειές τους δικαιούνται να επισκέπτονται με ασφάλεια τους χώρους πρασίνου και περιπάτου της πόλης. Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να κατανοήσει ότι η Καλαμάτααποτελεί ένα ενιαίο σύνολο και ότι θα έπρεπε να έχει μεριμνά έγκαιρα για την καθαριότητα και τη γενικότερη καλή εικόνα των δημόσιων χώρων σε όλες τις περιοχές της πόλης. Μανώλης Μάκαρης Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Καλαμάτας
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video