ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει;

Η διαμάχη που έχει δημιουργηθεί για τη διοργάνωση της Πελοποννησιακής έκθεσης στην Κόρινθο το Σεπτέμβριο (και ο απόηχος της) ήταν το γεγονός της εβδομάδας στον πολιτικό κόσμο της περιοχής.

Η διαμάχη που έχει δημιουργηθεί για τη διοργάνωση της Πελοποννησιακής έκθεσης στην Κόρινθο το Σεπτέμβριο (και ο απόηχος της) ήταν το γεγονός της εβδομάδας στον πολιτικό κόσμο της περιοχής.

Στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου σχετικά με την έγκριση ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες μειοψήφισαν τα δυο μέλη της "Συμμαχίας Πολιτών" (οι Χρ. Κορδώσης και Έρ. Καραμαλίκη) και αυτό φαίνεται να εξόργισε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π. Πιτσάκη.

Ακολούθησε ραδιοφωνική συνέντευξη του Προέδρου στην οποία παρενέβη ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  (και επικεφαλής της "Συμμαχίας") Β. Νανόπουλος όπου μετά από διάφορους διαλόγους και διαφωνίες με το νυν Πρόεδρο ανέφερε ότι εάν αυτός ήταν στη θέση των δυο συμβούλων του θα ψήφιζε.. θετικά.

Ο Χρ. Κορδώσης απέδωσε την θέση του επικεφαλής της "Συμμαχίας" στη.. ρύμη του λόγου. Πιθανώς βέβαια ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου να ήθελε να εμφανιστεί ως ο "καλός" της υπόθεσης η ουσία όμως είναι ότι "κρέμασε" τους δυο συμβούλους του αναιρώντας όσα έλεγε μέχρι εκείνη τη στιγμή.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video