ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βασιλακόπουλος η κοινωνία να είναι ενήμερη για τις εξελίξεις της προωθούμενης λύσης ΣΔΙΤ

Τη Δευτέρα 4/6 παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα Κορινθιακά μέσα ενημέρωσης ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος, Θοδωρής Βασιλακόπουλος και ο Πέτρος Μπούρκουλας, πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Καλληρροητών και μέλος του Συντονιστικού των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Οιχαλίας και των οικισμών πέριξ της Παλαιοχούνης.
Το θέμα της συνέντευξης ήταν οι εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε την ανάγκη η κοινωνία να είναι ενήμερη για τις εξελίξεις της προωθούμενης λύσης ΣΔΙΤ, που πλήττουν το περιβάλλον και θα επιβαρύνουν οικονομικά όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου. Αναφέρθηκε επίσης και στην επικείμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 6/6 και που θέμα της έχει, εκτός των άλλων, την αναγκαστική απαλλοτρίωση εκτάσεων στην περιοχή που πρόκειται να κατασκευαστούν οι δύο από τις τρεις μονάδες, τονίζοντας ότι η βιασύνη αυτή είναι χαρακτηριστική για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Αρχή για την ολοκλήρωση του έργου.
Ο κ. Μπούρκουλας από την πλευρά του, αφού παρέθεσε ένα σύντομο ιστορικό της όλης πορείας του προωθούμενου έργου, αναφέρθηκε σε κραυγαλέες περιπτώσεις διαδικασιών, που έχουν προσβληθεί στα δικαστήρια και που γεννούν ερωτηματικά. τόσο για τη σκοπιμότητα, όσο και για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του έργου. Χαρακτηριστικό είναι ότι μία από τις συμβαλλόμενες εταιρείες δεν υφίσταται, ούτε υπάρχει το καταστατικό της στα μητρώα των Επιμελητηρίων και επομένως η σύμβαση πρέπει να πάει ξανά στο Ελεγκτικό Συνέδριο για να εγκριθεί!
Οι ομιλητές κατέληξαν επισημαίνοντας την ανάγκη η προωθούμενη λύση να σταματήσει και να ακολουθηθούν άλλες επιλογές για τη διαχείριση των απορριμμάτων που συνάδουν με τα δεδομένα του 2018 και εξυπηρετούν τις ανάγκες και του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video