ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση έγινε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, με το Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σταματόπουλο, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Λέγγα, του Αντιδημάρχου κ. Μυττά


Συνάντηση έγινε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, με το Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σταματόπουλο, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Λέγγα,  του Αντιδημάρχου κ. Μυττά και των Τεχνικών Διευθύνσεων της Π.Ε. Κορινθίας και του Δήμου Σικυωνίων.

Συζήτησαν για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα των έργων,  που συνολικά σε πρώτη φάση για το Δήμο Σικυωνίων είναι 4.620.000€ που χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Τα έργα αφορούν:
- την οδόστρωση του δρόμου Κιάτο – Σούλι προγραμματισμού 2.300.000€.
- την ολοκλήρωση της μελέτης από το Δήμο Σικυωνίων και της Προγραμματικής Σύμβασης για να χρηματοδοτηθεί άμεσα από την Περιφέρεια ο δρόμος Χούνι – Κλημέντι – Καίσαρι προϋπολογισμού 400.000,00€.
- Την τροποποίηση της μελέτης από το Δήμο Σικυωνίων για τα τοιχία αντιστήριξης στις περιοχές Καστανιά, Κρυονέρι, Μεσινό, Μεγάλος Βάλτος, Άνω Διμηνιό για την προκήρυξη του έργου από την Π.Ε. Κορινθίας ύψους 270.000,00€.
- Παράλληλα η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ολοκλήρωσε τις μελέτες για τον αναδασμό του Φενεού και προκηρύσσει το έργο ύψους 240.000,00€.
- Εγγειοβελτιωτικά έργα ύψους 1.400.000,00€ στο Δήμο Σικυωνίων για τις περιοχές (Καστανιά, Θροφαρί, Πάσιο, Λαλιώτη, Βελίνα, Μούλκι, Κρυονέρι, Στυμφαλία, Λαύκα), που έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας,  θα δημοπρατηθούν άμεσα.
Έγινε ευρεία συζήτηση και αποτύπωση με τεχνικά σχέδια για την χάραξη του δρόμου Κιάτο – Νεμέα. Ένα σημαντικό έργο που είναι στο αρχικό στάδιο που θα συζητηθεί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τις τεχνικές Υπηρεσίες και τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και ο Δήμαρχος Συκιωνίων συμφώνησαν να υπάρξει και νέος προγραμματισμός έργων από τις εκπτώσεις των εκτελεσθέντων έργων.


Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video