ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος της Κορίνθου συμμετείχε στην Έκθεση Breakbulk Europe


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος της Κορίνθου συμμετείχε στην Έκθεση Breakbulk Europe που διεξήχθη μεταξύ 29 και 31 Μαΐου στην Βρέμη.
Η Breakbulk Europe λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου μεταφορών συνδέοντας ωκεανούς θάλασσες, λιμένες και τερματικούς σταθμούς με τους ιδιοκτήτες φορτίων αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στις μεταφορές.

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 500 εκθέτες συμπεριλαμβανομένων και των Οργανισμών Λιμένων χωρών της Αμερικής, της Αφρικής, της Ευρώπης και των λιμένων της Μεσογείου. Οι επισκέπτες της έκθεσης για το 2018 ξεπέρασαν τους 10.000 χιλιάδες και προέρχονταν από τον χώρο της Ναυτιλίας και των Μεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το περίπτερο της Α.Ε.ΔΙ.Κ. δέχθηκε πληθώρα επισκεπτών και μας δόθηκε η ευκαιρία, για πρώτη φορά παγκοσμίως, να παρουσιάσουμε την διέλευση της Διώρυγας αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία. Χρησιμοποιώντας κάμερες-γυαλιά VR προβάλαμε μία διέλευση της Διώρυγας σε κανονικές συνθήκες και λήψη  360o. Με τη μέθοδο αυτή οι πελάτες μας είχαν τη ευκαιρία να βιώσουν την  διέλευση σε πραγματικές συνθήκες.
Επιβεβαιώσαμε τις άριστες σχέσεις που έχουμε αναπτύξει προ διετίας με τους πελάτες μας,  οι οποίες στηρίζονται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Επικοινωνήσαμε με νέους πελάτες, σε B2B συναντήσεις  και παρουσιάσαμε τα οφέλη που προκύπτουν από τη διέλευση της Διώρυγας, με στόχο την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων μας. Ήδη βρισκόμαστε στο στάδιο των επαφών με  Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Ναυτιλιακό χώρο των μεταφορών, στη Μεσόγειο Θάλασσα.
Η εταιρεία μας ως μέλος του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου, υλοποιώντας τη βασική μας δέσμευση για την προβολή του Νομού της Κορίνθου και θέλοντας να συμβάλλουμε  στην Τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής προσέφερε τοπικά προϊόντα στους επισκέπτες, κρασί Νεμέας , λάδι και σταφίδες Κορινθίας καθώς και τουριστικούς οδηγούς και χάρτες της περιοχής. 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video