ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λάρνακα για το Energy Cities ο Δημ.Καφαντάρης

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ και του Προέδρου του δικτύου πόλεων ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ, θα παραβρεθεί στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου στο Δήμο ΑραδίππουΚύπρου στη Λάρνακα. Ο Δήμος Αραδίππου φιλοξενεί τη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INNOVATE, συντονιστής του οποίου είναι ο Σύνδεσμος Energy Cities. Το INNOVATE αποσκοπεί στην υποστήριξη της εφαρμογής της Οδηγίας 2012/27/EEγια την ενεργειακή απόδοση, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25/10/2012 και εφαρμόζει μια καινοτόμα ιδέα μέσω της οποίας, οι Δήμοι των πόλεων που συμμετέχουν θα δημιουργήσουν Γραφεία Υποστήριξης του Πολίτη για θέματα Καθαρής Ενέργειας ( Clean Energy One-Stop-Shops). Εκπρόσωποι Δήμων ή Οργανώσεων από 12 χώρες (Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελλάδα, Δανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Τσεχία, Ισπανία, Λετονία) θα συναντηθούν στην Αραδίππου και στη Λάρνακα.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής, θα διεξαχθεί και η πρώτη συνάντηση μεταξύ των στελεχών του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INNOVATE και του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SmarterTogether. Η πόλη του Μονάχου και η πόλη της Βιέννης ως Ευρωπαϊκοί «Φάροι» Έξυπνων Πόλεων θα εκπροσωπήσουν το Πρόγραμμα SmarterTogether το οποίο υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα Έξυπνων Πόλεων στην Ευρώπη. Για την υλοποίηση των έργων του, το SmarterTogether έχει λάβει κεφάλαια από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Horizon 2020, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ. Το Ευρωπαϊκό δίκτυο Energy Cities αποτελείται από 1000 Δήμους και φορείς σε ολόκληρη την Ευρώπη και είναι ο βασικός φορέας έκφρασης και εφαρμογής των ενεργειακών πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι επίσης ο φορέας που υποστηρίζει τον Ευρωπαϊκό θεσμό «Σύμφωνο των Δημάρχων» για την ορθή ενεργειακή διαχείριση και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος. Επιπλέον είναι συντονιστής και συμμέτοχος σε δεκάδες προγράμματα, χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Δημήτρης Καφαντάρης θα υποβάλλει την αίτηση για τη συμμετοχή της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ, ως μέλος στο δίκτυο EnergyCities. Η συμμετοχή σε αυτό το δίκτυο αναβαθμίζει σημαντικά τη δυνατότητα δικτύωσης και δυνατοτήτων χρηματοδότησης των Δήμων του δικτύου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video