ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΥ-ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ....."ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ'

Απάντηση στον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα δίνει με νέα δήλωση του ο Νίκος Πατσαρίνος.
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση:
«Ο κ. Νίκας
  • Αποδέχεται ότι είναι υπεράνω νόμων.
  • Πλην του εαυτού του ευτελίζει όλους τους αιρετούς, τους ρόλους τους αλλά και τα συλλογικά όργανα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Μάλλον θεωρεί ότι για τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους (καθότι κι αυτός υπήρξε δημόσιος υπάλληλος) είναι μεμπτό και καταδικαστέο να θέλουν να προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγχρόνως να έχουν διοικητικές ευθύνες προϊσταμένου στην εργασία τους (τον τρόπο άσκησης των οποίων μέχρι σήμερα κανείς δεν μου έχει αμφισβητήσει).
  • Ασκεί τόσο «χρηστή» διοίκηση που αναγκάζεται να πει ψέματα αφού α) αφήνει επιλεκτικά να εννοηθεί ότι παίρνω 221 μέρες άδεια το χρόνο ενώ αυτές είναι που δικαιούμαι σύμφωνα με το νόμο (μαζί με την κανονική μου) και δεν τις πήρα ποτέ β) αποκρύπτει το γεγονός ότι τεκμηριωμένα και με στοιχεία το 2017 πήρα 116 μέρες για τις υποχρεώσεις μου στα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου συμμετέχω (όχι για ξεκούραση ή ανάπαυλα) γ) η προσωπική μου δίωξη από τον ίδιο ξεκίνησε από το 2013 (!) όταν με τοποθέτησε, αν και πολιτικός μηχανικός με 30 χρόνια εμπειρία στο Δήμο, σε τμήμα στο ΚΕΠ.
  • Αναγκάστηκε να προσφύγει στον λαϊκισμό αφού δεν μπορεί θεσμικά να ανταποκριθεί σωστά και τεκμηριωμένα στο ρόλο του, φτάνοντας στο σημείο να συνδέει το παράνομο με το ηθικό. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν απάντησε για τα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει εντάσεις και χάος στο Δήμο με τις κανονικές άδειες και τα παράλληλα καθήκοντα που χορηγεί κατά το δοκούν.
Στη μικρή κοινωνία που ζούμε γνωριζόμαστε. Ξέρουμε ποιος έχει δώσει δείγματα γραφής αντικειμενικότητας, σεβασμού, δικαιοσύνης και ηθικής. Θεωρώ ότι τα καλύτερα δείγματα για τα παραπάνω είναι α) η γνώμη των συνεργατών, στελεχών και υπαλλήλων που καθημερινά είναι γύρω μας β) η συνολική πορεία και η ιστορία του καθενός μας. Ο ίδιος ξεχνά ότι σαν δημόσιος υπάλληλος – καθηγητής σε σχολεία της Καλαμάτας καρπώθηκε τα μέγιστα των παροχών του ως αυτοδιοικητικός. Θυμίζω ότι και στις δύο θητείες του ο κ. Νίκας, ως αντινομάρχης και ως Δήμαρχος, είχε πλήρη απαλλαγή από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα.
Καλαμάτα29/6/2018
Πατσαρίνος Νίκος»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video