ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η «Πελοπόννησος Πρώτα» χαιρετίζει την απόφαση της Κυβέρνησης για χρηματοδότηση έργων και δράσεων στην Αρχαία ΜεσσήνηΜε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε την υλοποίηση της απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση για χρηματοδότηση της δημιουργίας χώρου στάθμευσης και παρεμβάσεων στον περιβάλλοντα χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Πρόκειται για ένα έργο που ως «Πελοπόννησος Πρώτα» είχαμε συζητήσει με τον υπουργό τον Φεβρουάριο του 2017 στο πλαίσιο επίσκεψής μας στο γραφείο του (ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Πατσαρίνος και η περιφερειακή σύμβουλος Στέλλα Καρλαύτη) με αίτημα τη χρηματοδότηση ώριμων μελετητικά έργων για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου. Σε εκείνη τη συνάντηση, παρουσία του καθηγητή, ανασκαφέα και αναστηλωτή της Αρχαίας Μεσσήνης Πέτρου Θέμελη και της βουλευτή Μεσσηνίας Γιώτας Κοζομπόλη, ο κ. Χαρίτσης είχε δει θετικά τις προτάσεις και είχε δεσμευτεί να τις εξετάσει σοβαρά.
Η διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης θα χρηματοδοτηθεί με 280.000 ευρώ και οι πόροι προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία 127 θέσεων στάθμευσης οχημάτων, κατασκευή πεζοδρομίου, επαρκή σήμανση και ηλεκτροφωτισμό.
Πρόκειται για μέρος από μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων για την προστασία και ανάδειξη του σημαντικού αρχαιολογικού χώρου, που περιλαμβάνουν επίσης την τοποθέτηση στέγαστρου στο Αρχαίο Γυμνάσιο και τη χρηματοδότηση του Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος που διεξάγεται στην Αρχαία Μεσσήνη.
Η «Πελοπόννησος Πρώτα» παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και των δράσεων.
Η παράταξη
«Πελοπόννησος Πρώτα»Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video