ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και ο Δήμος Τριφυλίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), συνδιοργάνωσαν χθες (25-06-2018) στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή του «ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ» και το «ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ.», ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων».
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον Αστυνόμο Β΄ Αναστάσιο Δεληγιάννη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, την κ. Ιωάννα Τσουράπαυπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ – ΚΥΤΤΑΡΟ και την κ. Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη επιστημονικά υπεύθυνη τουΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ., για το θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.
Η ημερίδα απευθυνόταν σε δημότες της περιοχής αλλά και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευαίσθητο θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.
Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Τριφυλίας κ. Ιωάννης Μερκούρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας, ο πρόεδρος του ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ. Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κ. Ευάγγελος Σιδέρας και εκπρόσωποι των τοπικών Συλλόγων και Ενώσεων.
Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο Σύλλογος Δρομέων Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και το ΚΕ.ΘΕ.Α – ΚΥΤΤΑΡΟ, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, την 24.6.2018, διοργάνωσε αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας συμμετείχε και σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη από το ΚΕ.ΘΕ.Α – ΚΥΤΤΑΡΟ την 23.6.2018.
Η Ελληνική Αστυνομία, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα της πρόληψης των εξαρτήσεων, συμμετείχε στις παραπάνω διοργανώσεις, με στόχο την ενημέρωση και αφύπνιση των πολιτών, προκειμένου η αντιμετώπισή των εξαρτήσεων να γίνει καθημερινή υπόθεση όλων μας

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video