ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διεθνές συνέδριο IEEE SPAWC 2018 στην Καλαμάτα

Με την ευκαιρία της ενάρξεως του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου IEEE SPAWC 2018 (International Workshop on Signal Processing Advances in Wireless Communications – www.spawc2018.org), σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό, στο πλαίσιο του οποίου ευχαρίστησε για την επιλογή της Καλαμάτας ως τόπου διεξαγωγής του Συνεδρίου τους συνδιοργανωτές του, Αθηνά Πετροπούλου, Διακεκριμένη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Rutgers στο New Jersey των ΗΠΑ και Κωνσταντίνο Παπαδιά, Επιστημονικό Διευθυντή του Athens Information Technology και Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Aalborg Δανίας. Ο Π. Νίκας τόνισε ότι αυτό είναι πολύ μεγάλη διαφήμιση για την πόλη σε ειδικό κοινό, με αποτέλεσμα να αρχίζει να καθίσταται γνωστή η Καλαμάτα και με άλλους τρόπους, πέραν της ιδιότητάς της ως τόπου παραγωγής της φημισμένης βρώσιμης ελιάς. 
Ο Δήμαρχος επεσήμανε προς τους συνέδρους ότι η πόλη μάχεται για την πρόοδό της μέσα στην οικονομική κρίση, ενώ πρόσφατα απέσπασε πρώτο πανελλήνιο βραβείο στον ψηφιακό τομέα. Ανέφερε δε πως αποτελεί ευεργεσία η εγκατάσταση οπτικής ίνας από τη Wind, που θα βοηθήσει την οικονομική ανάπτυξη, καθιστώντας την πόλη πιο ελκυστική για τις επιχειρήσεις. Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε την κυρία Πετροπούλου, που είναι Καλαματιανή, σύμβολο για τους νέους ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και προβάλλουν τον τόπο μας και τον ενισχύουν. Σημειώνεται πως δεκάδες σύνεδροι από άλλες χώρες έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από την Καλαμάτα και την ομορφιά της και το επισημαίνουν.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video