ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άγνοια δηλώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σχετικά με την αποπομπή του από τον Διεθνή Οργανισμό

Άγνοια δηλώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σχετικά με την αποπομπή του από τον Διεθνή Οργανισμό
Άγνοια δηλώνει η διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποπομπής του από τον Διεθνή Οργανισμό.

Όπως τονίζει σε επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΕΣ, «σας γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής δεν μας έχει αποσταλεί καμία σχετική απόφαση».

Παράλληλα, σημειώνει όλα όσα έχουν γίνει από την ημέρα που ανέλαβε η παρούσα διοίκηση ώστε να αποτραπεί η αποκοπή του ΕΕΣ από τη Διεθνή Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ).

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αναλάβαμε ως εκλεγμένη Διοίκηση στις 3 Ιουνίου 2018 μετά από αρχαιρεσίες. Στις 8 Ιουνίου 2018 παραλάβαμε και στην πρώτη συνεδρίαση του νέου εκλεγμένου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου στις 21 Ιουνίου 2018 συγκροτήθηκε η Επιτροπή Επικαιροποίησης του Καταστατικού, απαρτιζόμενη από μέλη του ΚΔΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από έγκριτους νομικούς και από πρώην ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς.

Παράλληλα, αρχίσαμε να υλοποιούμε τις "απαιτήσεις" της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ) για καμπάνια ενημέρωσης της κοινωνίας και για εγγραφή νέων μελών, με τελικό στόχο τη διεξαγωγή εκλογών και την υλοποίηση του τελευταίου προαπαιτούμενου από την ΔΟΕΣ.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι η Επιτροπή Καταστατικού, έχοντας ολοκληρώσει το έργο της από τις 13 Σεπτεμβρίου 2018, παρέδωσε το Καταστατικό στο ΚΔΣ (το οποίο συνεδριάζει σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, στις 17:00) και αντίγραφό του έχει δοθεί και στη ΔΟΕΣ και στο υπουργείο Υγείας.

Το ΚΔΣ θα προωθήσει το Καταστατικό στη Γενική Συνέλευση στις 4 Νοεμβρίου, προκειμένου να εγκριθεί από τα τακτικά μέλη του ΕΕΣ και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι κατά νόμον προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η κατάθεση του Καταστατικού για έγκριση στο Πρωτοδικείο. Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω ανοίγει κατάλογος εγγραφής νέων μελών και προκηρύσσονται εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν εντός 20 ημερών.

Πρέπει να ενημερώσουμε ότι το φορτίο που αναλάβαμε από προηγούμενες διοικήσεις, που έφεραν σε αδιέξοδο τις σχέσεις μας αλληλεγγύης και συνεργασίας με τη ΔΟΕΣ, είναι πολύ βαρύ, αλλά αισιοδοξούμε ότι με την επιμονή μας και την εργατικότητά μας θα το ολοκληρώσουμε και θα αποκαταστήσουμε το κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τη ΔΟΕΣ.

Σε σχέση, πάντως, με δημοσιεύματα περί αποφάσεως της ΔΟΕΣ αναφορικά με τον ΕΕΣ, σας γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής δεν μας έχει αποσταλεί καμία σχετική απόφαση».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video