ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μανώλης Κουλιφέτης : Ο Κορίνθιος καθηγητής χημείας που κάνει τα πειράματα να δείχνουν «μαγεία»

Οταν τον συναντάς δεν μπορείς παρά να τον συμπαθήσεις αυτόματα. Οταν δε αρχίσει να σου μιλάει για την επιστήμη του και όλο τον μαγικό κόσμο της Χημείας απλά τον παρακολουθείς εκστασιασμένος.

Οταν τον συναντάς δεν μπορείς παρά να τον συμπαθήσεις αυτόματα. Οταν δε αρχίσει να σου μιλάει για την επιστήμη του και όλο τον μαγικό κόσμο της Χημείας απλά τον παρακολουθείς εκστασιασμένος.

Πρόκειται για τον χημικό Μανώλη Κουλιφέτη, κορυφαίο καθηγητή στο είδος του αλλά αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η ανάγκη του να περάσει την γνώση της χημείας μέσα από τα πιο απλά πειράματα ακόμη και στα μικρά παιδιά. Οταν κάποιος τον παρακολουθεί στα πειράματά του μένει εκστασιασμένος.

Τα παιδιά του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου ανυπομονούν για τις ώρες που ο Μανώλης Κουλιφέτης θα τα οδηγήσει στο ειδικό εργαστήριο πειραμάτων όπου θα τους περάσει γνώσεις μέσα από ένα μοναδικό τρόπο. Οι ομάδες του σχολείου παίρνουν κάθε χρόνο μέρος σε φεστιβάλ επιστήμης και τεχνολογίας αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Ο Μανώλης Κουλιφέτης είναι επίσης και συγγραφέας βιβλών χημείας που σε κάθε έκδοσή τους γίνονται ανάρπαστα.

https://ift.tt/2MWSdj9


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video