ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλευράς, Πουλάς, Ροτζιώκος και Σούκουλη έφυγαν από τον υποψήφιο Γ. Δέδε

Ο Ιησούς είπε στον μαθητή του Πέτρο:» πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις απαρνήση με». Δυστυχώς, δεν έβαλε κόμμα στην φράση του Ιησού αυτός που το έγραψε και …διχάστηκαν οι ερευνητές…! Εμείς θα μεταφέρουμε σε ελεύθερη μετάφραση την παραπάνω ρήση του Χριστού, στα Πελοποννησιακά Πολιτικά-Περιφερειακά γεγονότα. Έτσι πριν ο Γιώργος Δέδες … λαλήσει, για το τι θα κάνει με την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια, ΤΡΕΙΣ βασικοί του συνεργάτες και εκλεγμένοι μαζί του σε προηγούμενες εκλογές… τον απαρνήθηκαν! 
Ο Γιάννης Ροτζιώκος από τη Νεμέα Κορινθίας, γιατρός και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Δέδε το 2014, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον Πέτρο Τατούλη για τις επερχόμενες εκλογές και φυσικά εντάχθηκε από τώρα στη δύναμη της παράταξης του Περιφερειάρχη «Νέα Πελοπόννησος». Δυο ακόμη Σύμβουλοι του κ. Δέδε, ο Ανδρέας Πουλάς από την Αργολίδα και ο Παναγιώτης Αλευράς από τη Μεσσηνία, θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ στους αντίστοιχους Νομούς, όπως έχει γραφτεί σε ΜΜΕ της Αθήνας. Κατ´ επέκταση θα στηρίξουν (τουλάχιστον φανερά) τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΚΙΝΑΛ, τον Γιάννη Μπουντρούκα, ασχέτως αν οι ψηφοφόροι έχουν και προτίμηση (όπως το 2010) στον συνδυασμό του Τατούλη. Τρεις, λοιπόν Περ. Σύμβουλοι του Γ. Δέδε έχουν πάρει διαφορετικό δρόμο, από αυτόν που αναμένεται να πάρει ο σημερινός Γ.Γ. της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αν όμως προσθέσουμε και την Κορίνθια Μαριαλένα Σούκουλη που είναι κι αυτή εκλεγμένη με τον κ. Δέδε το ’14 στο Περ. Συμβούλιο, γίνονται …τέσσερις! 
Η κ. Σούκουλη θα είναι κι αυτή υποψήφια βουλευτής στο Νομό της με τη Νέα Δημοκρατία. Αν όμως αποφασίσει ο κ. Δέδες να παραιτηθεί από Γ. Γ του υπουργείου Υποδομών και να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με την ενδεχόμενη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ , θα έχουμε το εξής φαινόμενο! Έναν …αρχηγό συνδυασμού που στήριξε το ’14 μια μικρή μερίδα ΠΑΣΟΚων και που παραιτήθηκε από…αρχηγός για να γίνει μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να θέλει τώρα να γίνει…αρχηγός σε μια άλλη Παράταξη που το ’14 στήριξε τον Οδ. Βουδούρη, ο οποίος παράτησε κι’ αυτός τον συνδυασμό του για να γίνει μέλος (κι’ αυτός) της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στη συνέχεια …έφυγε κι από εκεί…. καταγγέλλοντάς τους για σκάνδαλα…! 
Αν …μπερδευτήκατε, απλώς …ξαναδιαβάστε το! Αυτοί όλοι είναι μπερδεμένοι και νομίζουν πως οι πολίτες-ψηφοφόροι είναι …πρόβατα και …γαλιά, ώστε να ψηφίζουν ότι τους σερβίρουν τα κόμματα και τα μικροσυμφέροντα κάποιων πολιτευτών, οι οποίοι το μόνο που σκέφτονται είναι η δική τους φιλοδοξία…
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video