ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σοκ στα Ιωάννινα: 5χρονο αγοράκι ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά

Aγοράκι, πεντέμισι ετών, ακρωτηριάστηκε σε τσουλήθρα στο Πάρκο Κουραμπά των Ιωαννίνων..
Το παιδάκι έχασε τον αντίχειρα του ενός χεριού του κι αμέσως μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.
Υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση από τους γιατρούς της Ορθοπεδικής.
Οι γιατροί αλλά και η Διοίκηση του Νοσοκομείου κάνουν λόγο για μία δύσκολη περίπτωση και θεωρούν ότι είναι κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα, οπότε και θα κριθεί αν πέτυχε ή όχι η συγκόλληση.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά

Το Πάρκο Κουραμπά, ήταν κατάμεστο από πιτσιρίκια τα οποία έπαιζαν και όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά.
Το μικρό αγοράκι είχε ανέβει σε μία από τις ολοκαίνουριες τσουλήθρες για να απολαύσει το παιχνίδι του. Ανάμεσα, όμως, στο ξύλο που καθόταν και την λαμαρίνα της τσουλήθρας υπήρχε ένα κενό. Το δάχτυλό του μαγκώθηκε κι ακρωτηριάστηκε.

Στο Πάρκο επικράτησε πανικός και μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Ο χώρος του ατυχήματος απομονώθηκε πλήρως και στη συνέχεια η παιδική χαρά εκκενώθηκε, ενώ αργά το βράδυ έγινε αυτοψία από υπαλλήλους του Δήμου.
Την Κυριακή το πρωί το πάρκο σφραγίστηκε και απαγορεύτηκε η είσοδος σε αυτό.

Είχε γίνει δοκιμαστική λειτουργία μετά την ανάπλαση;

Η ανάπλαση του Πάρκου Κουραμπά, ήταν έργο που είχε ενταχθεί και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και μάλιστα με προϋπολογισμό που έφτανε τις εξακόσιες χιλιάδες ευρώ.
Στο έργο προβλέπονταν πλήρης ανακαίνιση του χώρου, διαχωρισμός του ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών και τοποθέτηση παιχνιδιών με αυστηρές προδιαγραφές. Προδιαγραφές που άλλωστε επιβάλλονται από τους κανονισμούς του ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οριστική παραλαβή του έργου από τον Δήμο Ιωαννιτών δεν έχει γίνει, καθώς πρέπει να συμπληρωθεί διάστημα δοκιμαστικής λειτουργίας δεκαπέντε μηνών.
Είναι άγνωστο, αν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών έχει γίνει προσωρινή παραλαβή του έργου, όπως επίσης και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε σε λειτουργία.

Πηγή : epiruspost.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video