ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΟΝ «ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ» ΤΟΥ κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ




Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο πνευματικος αλεκος 




Για άλλη μία φορά ο κ. Νανόπουλος προσέφυγε στην προσφιλή του μέθοδο  της λάσπης και της συκοφαντίας της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου προσωπικά.
Μας κατηγορεί ότι δεν σταθήκαμε στο “ύψος των περιστάσεων” για ακόμα μία φορά. Ποιες ήσαν οι περιστάσεις κε Νανόπουλε που έπρεπε υποχρεωτικά να εκλέξουμε Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης; Θεωρείτε ότι θα πάψει να λειτουργεί ικανοποιητικά ο Δήμος χωρίς συμπαραστάτη; Δεν γνωρίζετε ότι μόνο 17 δήμοι σε όλη τη χώρα εξέλεξαν  συμπαραστάτη την προηγούμενη τετραετία και μόνον 23  τη τρέχουσα δημοτική 5ετία; Μάλιστα  μόνον 4 δήμοι που είχαν εκλέξει συμπαραστάτη την προηγούμενη θητεία εξέλεξαν και την τρέχουσα πενταετία, ενώ σε όλη την Πελοπόννησο  μόνον ένας (1) δήμος εξέλεξε Συμπαραστάτη;
Εμείς Σεβόμαστε όλες τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν και εκτιμούμε τα προσόντα και την προσωπικότητά τους.
Όμως δεν έχετε καταλάβει ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν υποσχέθηκε σε κανέναν  διορισμό  ή θέση ανταπόδοσης; Δεν έχουμε σκοπό να βολέψουμε κανένα.
Κύριε Νανόπουλε δεν έχετε αναρωτηθεί ακόμα για την τακτική που ακολούθησε η παράταξή σας και εσείς προσωπικά για το θέμα;
·         Θυμάστε τον κ. Πανταζή που πρότεινε τον κ. Γιώτη με εμπειρία και γνώση ο οποίος  απέρριψε την πρόταση.
·         Θυμάστε τι μας είπατε εσείς στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι πρέπει να εκλέξουμε ένα νέο επιστήμονα ο οποίος στη συνέχεια θα αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία  (ακριβώς αντίθετη άποψη από τον κ. Πανταζή).
·         Θυμάστε που προτρέξατε να προκαταλάβετε όλες τις υποψηφιότητες και συναντηθήκατε με τους επικεφαλής των παρατάξεων όπως λέτε (άραγε με τον ΔΗΜΑΡΧΟ του Δήμου Κορινθίων μιλήσατε;) προτείνοντας 6 ονόματα, αποκλείοντας ουσιαστικά την υποβολή άλλων υποψηφιοτήτων.
·         Και τελικά μετά από όλα αυτά μας λέτε ότι ψηφίσατε τον κ. Τσόγκα.
·         Πώς λέγεται αυτό από έναν αυτοδιοικητικό; Θα περιμένουμε να μας το πείτε.
·         Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Η Δημοτική Αρχή “δεν φοβάται και δεν τρέμει” κανέναν έλεγχο από κανένα  θεσμό, γιατί «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Οι συνδημότες μας εξυπηρετούνται ικανοποιητικά  από τις Υπηρεσίες του Δήμου και εφόσον  έχουν δίκιο και υπάρχει νόμιμο έρεισμα δικαιώνονται. Η ανταπόκριση είναι άμεση.
Δεν γνωρίζετε ότι οι γνωστοί άγνωστοι κατ'  επανάληψη έχουν προσφύγει κατά του Δήμου  σε Συνηγόρους του Πολίτη, σε Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης κλπ.; Δυστυχώς γι΄ αυτούς άνθρακας ο θησαυρός.
Εκτός και αν ο κ. Νανόπουλος κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ποιος έλεγχος γίνεται στο Επιμελητήριο και στην Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου; Ποια η διαφάνεια; Πότε είδαμε οικονομικά στοιχεία στην Αναπτυξιακή;
Όσον αφορά τη συμμετοχή της μειοψηφίας στα Διοικητικά Συμβούλια όλων των νομικών προσώπων  του Δήμου (ΔΕΥΑ, ΔΑΕΚ, ΚΕΠΑΠ, Κ.Κ.Π., Σχολικές Επιτροπές, ΔΛΤ) όχι μόνον  τηρήσαμε τα προβλεπόμενα  από τις κείμενες διατάξεις νόμων , γι'  αυτό άλλωστε νομιμοποιήθηκαν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά ορίσαμε και επιπλέον μέλη από τη μειοψηφία. Δηλαδή τι θέλει ο κ. Νανόπουλος; Να ορίσουμε ότι μας προτείνει;
Δεν έχει συνηθίσει ακόμα στο ρόλο που του έταξε ο Κορινθιακός Λαός ούτε τον σέβεται. Αφού σέβεται τους θεσμούς και το αποτέλεσμα των εκλογών  ας μας πει πότε  αποκάλεσε τον κ. Πνευματικό ως Δήμαρχο; Δεν πειράζει είναι δικό του πρόβλημα. Καταλαβαίνουμε ότι τον έχει ενοχλήσει  πολύ.
Όσον αφορά τη “δημοκρατικότητα του  Πνευματικού επειδή δεν εμπιστεύεται  κανέναν πέραν του εαυτού του”  όπως ισχυρίζεται ο κ. Νανόπουλος, του απαντάμε: Δεν βλέπει την απόλυτη αποκέντρωση αρμοδιοτήτων  που ο Δήμαρχος έχει εκχωρήσει σε όλους τους Αντιδημάρχους και σε όλους τους Προέδρους  των νομικών προσώπων (ΚΕΠΑΠ, ΚΚΠ, ΔΛΤ, ΔΑΕΚ, κλπ); Δεν βλέπει ότι όλα τα στελέχη αυτής της παράταξης είναι δίπλα  στον Δήμαρχο από το 2007 και κανένας δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια  να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο Δήμο . Τα βλέπει όμως ο Κορινθιακός Λαός και τρεις φορές μας έχει επιβραβεύσει.
Δυστυχώς όμως ο κ. Νανόπουλος δεν κοιτάζει δίπλα του να δει ποιοι του έχουν απομείνει από τα παλιά στελέχη του και πόσοι έχουν  ενεργή δραστηριότητα σήμερα  στο Επιμελητήριο. Δεν εμπιστεύεται κανέναν.
 Κύριε Νανόπουλε σταματήστε τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και ασχοληθείτε με τα προβλήματα του τόπου κομίζοντας σοβαρές προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν το έχετε κάνει.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video