ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Mobile εφαρμογή πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό

Η επίσημη Εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σου παρέχει άμεσα οπτικοακουστικές οδηγίες ώστε να διαχειριστείς με ασφάλεια και αποτελεσματικά τα πιο κοινά έκτακτα περιστατικά, ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες πρώτων βοηθειών και αναζωογόνησης της IFRC.

• Απλές οδηγίες βήμα προς βήμα σας καθοδηγούν μέσα από καθημερινά σενάρια πρώτων βοηθειών.

• Πλήρως συμβατή εφαρμογή με τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Εκτάκτης Ανάγκης 112, αλλά και με τους 3ψήφιους αριθμούς της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και του Λιμενικού Σώματος ώστε να μπορείτε να καλέσετε από την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή.

• Βίντεο και κινούμενα σχέδια κάνουν τη μάθηση πρώτων βοηθειών διασκέδαστική και εύκολη.

• Συμβουλές ασφαλείας για τα πάντα, από την προστασία σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων έως τις άμεσες ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή σεισμό, σας βοηθούν να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά.

• Προεγκατεστημένο περιεχόμενο στη συσκευή σας. που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για την ασφάλειά σας, ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς λήψη ή σύνδεση στο Internet.

• Διαδραστικά κουίζ σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να κερδίσετε κονκάρδες που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή βασίστηκε στο πρόγραμμα Everyday First Aid program του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού και την αντίστοιχη εφαρμογή πρώτων βοηθειών του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού που δημιουργήθηκε το 2012.

Η μετάφραση - απόδοση στα Ελληνικά, η έρευνα και η επιμέλεια έγιναν από το Τμήμα Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την έγκριση και καθοδήγηση του Global Disaster Preparedness Center (GDPC) του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και της International Federation Red Cross and Red Crescent Societies (IFRC), ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες πρώτων βοηθειών και αναζωογόνησης της IFRC.

...κατέβασέ την, σήμερα, δωρεάν από το Google Store και το Αpp Store!

http://ift.tt/1DEAL9Z



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video