ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το ποδοσφαιρικό «αντίο» του Βαγγέλη Πλαντζά (photos+video)

Το απόγευμα του Σαββάτου (18/4)  η Τεγέα υποδεχόταν τον Απόλλων Τυρού στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε ένα που έχει ξεχωριστή σημασία καθώς ήταν και τελευταίο του Βαγγέλη Πλαντζά με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας της Τεγέας.

Ο Βαγγέλης Πλαντζάς αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιρικούς «θρύλους» των αρκαδικών γηπέδων και  είναι ένας αθλητής που έγραψε την δική του ξεχωριστή ιστορία αγωνιζόμενος για 33 συνεχόμενα έτη από 1982 έως και τώρα στα τοπικά πρωταθλήματα της Αρκαδίας.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε το 1982 σε ηλικία 15 ετών στον Αετό Βουνού όπου και αγωνίστηκε έως το 1989 και αμέσως μετά  πήρε μεταγραφή στην Τεγέα με την οποία έπαιξε για δέκα χρόνια. Τρίτος σταθμός της καριέρας του ήταν η Α.Ε.Κ. Τρίπολης την περίοδο 1999-2000.  Μετά από έναν χρόνο με την ‘’κιτρινόμαυρη’’ φανέλα επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του την Τεγέα και αγωνίστηκε εκεί μέχρι και το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας το 2015.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Τεγέας αποφάσισε σε ηλικία 47 ετών να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια  και να πει μεγάλο αντίο από τους αγωνιστικούς χώρους μετά από μία μεγάλη διαδρομή και επιτυχίες που είχε στα αρκαδικά γήπεδα.

Στο τελευταίο του παιχνίδι η στιγμή της αλλαγής του είναι και αυτή που θα θυμάται για πάντα καθώς η αντικατάσταση του έγινε από τον γιο του δίνοντας του ουσιαστικά την σκυτάλη να συνεχίσει ο Πέτρος Πλαντζάς πλέον στα ποδοσφαιρικά χνάρια του πατέρα του.

Ο Βαγγέλης Πλαντζάς μέσα σε κλίμα έντονης  συγκίνησης γνώρισε την αποθέωση από συμπαίκτες, προπονητές, αντιπάλους, την διοίκηση της ομάδας αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, είπε το μεγάλο ποδοσφαιρικό αντίο στον αγώνα με τον Απόλλωνα Τυρού ρίχνοντας έτσι αυλαία από την ενεργό δράση.

Video: 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video