ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ‏

Πρωτοχρονιά με τη Χορωδία Τρίπολης
Η Χορωδία ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που, με το σβήσιμο της χρονιάς 2015, σβήνει και τα κεριά των 30 χρόνων από τη γέννησή της, 30 χρόνια επιτυχούς δράσης στην Τρίπολη, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, τις επόμενες μέρες καλεί τον φιλότεχνο κόσμο της Τρίπολης στις παρακάτω εκδηλώσεις της:
1. Την Τετάρτη 30 Δεκέμβρη και ώρα 7μιση το βράδυ, στο Πνευματικό κέντρο “το Πρωτοχρονιάτικο Γκαλά της Χορωδίας Τρίπολης” με 250 εκτελεστές επί σκηνής! Θα είναι μια, καθ’ όλα, γιορταστική βραδιά, και με τα τέσσερα τμήματα της Χ.Τ. ήτοι: τα “Σκαθάρια”, τα “Σπουργίτια”, τη “La Vita” και τη “Μικτή”. Το ρεπερτόριο θα είναι των Ημερών… Ελληνικό και Ξένο.
2. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά και ώρα 12.15 το μεσημέρι, η Χ.Τ., όπως είθισται εδώ και 30 χρόνια, κόβει την Πίτα της, στα εντευκτήρια της (παλαιό Δημαρχείο α’ όροφος) ενώπιον Μελών και Φίλων… Είναι η πρώτη Πίτα Συλλογικού φορέα, που, κόβεται στην Ελλάδα! Ως συνήθως, μετά το πέρας θα επακολουθήσει το καθιερωμένο ουζάκι…
3. Οι ευχές της Χ.Τ. για ένα, όσο το δυνατόν, χαρούμενο 2016, ας συντροφεύει τον καθένα μας… Τουλάχιστον, να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο και, πάνω απ’ όλα, υγεία…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video