ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Xθες το απόγευμα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν στην Κόρινθο και διασταύρωσαν τις πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της Πόλα Ρούπα


Πόλα Ρούπα: Είχε ενοικιάσει και στο παρελθόν ελικόπτερο για τη διαδρομή Αμφίκλεια-Λουτράκι


Xθες το απόγευμα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν στην Κόρινθο και διασταύρωσαν τις πληροφορίες παίρνοντας καταθέσεις απο μάρτυρες, σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Παράλληλα, εντοπίστηκε ένα όχημα στην Ερμιονίδα το οποίο είναι πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε από την Πόλα Ρούπα. Το όχημα εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξετάσεις.

Η Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., τον περασμένο Δεκέμβριο είχε νοικιάσει ελικόπτερο από την ίδια εταιρεία, κάνοντας τη διαδρομή από Αμφίκλεια προς το... καζίνο Λουτρακίου.

Είχε παρουσιαστεί ως μεσίτρια που έκανε... real estate και ήθελε να δει από αέρος την περιοχή για τις αγορές οικοπέδων και πολυτελών μονοκατοικιών. Το μεσημέρι της Κυριακής είχε πληρώσει 5.000 ευρώ για τη διαδρομή Θερμησία, στάση Θεολόγο και κατάληξη Κύθνο Κυκλάδων. Η ενοικίαση είχε γίνει διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών.πηγη.zougla.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video