ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΪΟΥ 2016

Κριός
Ο Μάιος είναι ένας μήνας που φαίνεται να κινητοποιεί θέματα οικονομικού περιεχομένου, ακόμα και μέσα από ειδήσεις που θα μπορούσαν να σε αγχώσουν ή να προκαλέσουν αναστάτωση στη ζωή σου. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, πιθανότατα να προκύπτουν έξοδα που δεν μπορείς να διαχειριστείς και να αναγκάζεσαι να μαζευτείς. Ίσως πάλι να αναβάλλεται ένα ταξίδι που προγραμμάτιζες, να πρέπει να ακυρώσεις σχέδια που έκανες για τη συμμετοχή σου σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να βάζεις στον πάγο κάποια πλάνα σχετικά με τις καλοκαιρινές σου διακοπές. με τον κυβερνήτη σου Άρη να παραμένει ανάδρομος στον Τοξότη σχεδόν όλο το μήνα, αφού στις 28 Μαΐου θα περάσει ανάδρομος στο Σκορπιό, χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου και να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να ασχολείσαι μόνο με τις δικές σου ανάγκες και όχι αυτές άλλων κοντινών σου προσώπων. Υπάρχουν αγκάθια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τα οποία επιμένεις να μη βλέπεις αντικειμενικά, αφού συνεχίζεις να περιστρέφεις τη ζωή σου γύρω από τον εαυτό σου και όχι γύρω από κάποια σχέση που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σου.

Ταύρος
Η έναρξη του μήνα χρειάζεται προσοχή, γιατί φαίνεται πως τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σου και πρέπει να προσέξεις μήπως κάνεις τη λάθος κίνηση που σε εκθέσει, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου. Έχεις την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τους όρους στη δουλειά σου, να συζητήσεις εκ νέου την αμοιβή σου ή να επιδιώξεις να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Μπορεί πάλι να προκύψουν ευκαιρίες να έρθεις και πάλι κοντά με το έτερο ήμισυ ή με ένα πρόσωπο που έχετε χαθεί και αυτό να σημάνει την αναθέρμανση ενός ειδυλλίου που δεν έχει ουσιαστικά τελειώσει. Ίσως πάλι να χρειαστεί να κινηθείς για λίγο καιρό στο παρασκήνιο, είτε στον ερωτικό είτε στον επαγγελματικό τομέα, αφού καλείσαι να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε δίπολα και διλήμματα που μπορεί και να σε μπερδεύουν. Το τρίτο όμως δεκαήμερο του μήνα θα φέρει στο προσκήνιο όλα όσα γίνονταν και δε φαίνονται ή κομμάτια μίας πραγματικότητας που βίωσες χωρίς όμως να ήσουν βέβαιος/η πως θα την υποστήριζες μέχρι τέλους. Η αλήθεια θα φανεί και αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να χωνέψεις αυτά που θα ανακαλύψεις ή αποφασιστικότητα ώστε να μιλήσεις για τις προθέσεις σου ακόμα και αν πληγώσουν κάποιους γύρω σου.

Δίδυμοι
Ο Μάιος φαίνεται να είναι ένας μήνας που σε ναρκώνει ή σε αναγκάζει να κρυφτείς για να αποφύγεις τις διαφορές και την επίλυση εκκρεμοτήτων. Με τον Άρη να παραμένει ανάδρομος απέναντι σου και τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο τα δύο πρώτα δεκαήμερα, φαίνεται να μην μπορείς να συνεννοηθείς επειδή μιλάς μία γλώσσα που δε βρίσκει ανταπόκριση. Ο/η σύντροφος έχει βρεθεί απέναντι σου και επιμένει να μιλά για τη δική του/ης πραγματικότητα, κάτι που σε αναγκάζει να κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου αφού δεν μπορείς να βρεις τρόπους να αποσαφηνίσεις αυτά που λέγονται. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο με τρόπο που σε ξαφνιάζει, αφού συναντήσεις από τα παλιά μπορεί να φουντώσουν έρωτες που θεωρούσες πως είχαν ταφεί. Επίσης, η ικανοποίηση που λαμβάνεις από τη δουλειά σου έχει εξαφανιστεί και καλείσαι να δουλέψεις σε συνθήκες που σε καταπιέζουν ή για μία αμοιβή που δε σου αρκεί. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να ετοιμάζεσαι να πετάξεις από πάνω σου στοιχεία μίας ζωής που δε σου ταιριάζει, ακόμα και αν κάτι τέτοιο μοιάζει με παράτολμη πράξη σε μία περίοδο που δε βρίσκεις σταθερές και συντεταγμένες για τη ζωή σου.

Καρκίνος
Ο Μάιος μοιάζει να είναι ένας προβληματικός μήνας αφού υπάρχουν αναποδιές και καθυστερήσεις σε τομείς της ζωής σου χωρίς όμως να οφείλονται απαραίτητα σε εσένα ή χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι για να βρεις άμεσες λύσεις. Η συνέχιση της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Τοξότη θα σε κουράσει στον εργασιακό τομέα αφού θέτει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα στα οποία καλείσαι να προσαρμοστείς χωρίς να μπορείς να εκφράσεις αντίλογο ή να κάνεις κάτι ώστε να αλλάξεις τα μυαλά προϊσταμένων και αφεντικών. Ίσως πάλι να κουράζεσαι εύκολα, να αντιλαμβάνεσαι πως ξοδεύεσαι σε πολλά και ταυτόχρονα, χωρίς να έχεις χρόνο για να περάσεις όμορφα και ευχάριστα, κάτι που σε κάνει να γκρινιάζεις, να αγχώνεσαι, να συνειδητοποιείς πως περνά ο χρόνος χωρίς να έχεις προσωπικό όφελος. Ίσως λοιπόν να σου δίνεται η ευκαιρία να προσεγγίσεις εκ νέου άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος που έχετε χαθεί για να μπορέσεις να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου δραστηριότητες που την ελαφραίνουν. Θα χρειαστεί όμως ταυτόχρονα να ρυθμίσεις κάποια ζητήματα της διατροφής και της υγείας σου, γιατί και από εκεί μπορεί να ξεκινούν θέματα που έχουν άμεση επιρροή στην έλλειψη καλής διάθεσης κατά τη διάρκεια της ημέρας σου.

Λέων
Η πιο ουσιαστική λέξη του Μάιου είναι η υπομονή, αρκεί να έχεις αντοχές να την εξασκήσεις για τουλάχιστον τις πρώτες είκοσι ημέρες. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο μέχρι τις 22 Μαΐου, φρόντισε να προετοιμαστείς για συγκρούσεις με άτομα στον επαγγελματικό τομέα, για καθυστερήσεις και ανατροπές στο πρόγραμμα σου, για δυσκολία συνεννόησης που είναι σε θέση να φέρει εμπόδια στο δρόμο για την ολοκλήρωση των εργασιών. Ίσως να ανακαλύπτεις λόγους να θέλεις να φύγεις από τη δουλειά σου ή να κατανοείς πως δεν μπορείς να έχεις μεγάλες φιλοδοξίες σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που πολλά λέγονται, αλλά ελάχιστα γίνονται. Ίσως πάλι να αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην οικογένεια, αφού καλείσαι να στηρίξεις άτομα του περιβάλλοντος σου, χωρίς όμως να αντιλαμβάνονται οι κοντινοί σου άνθρωποι πως πιέζεσαι για να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Ο Μάιος είναι ένας μήνας που μπορείς να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σχετικά με τη δουλειά και τη σχέση σου, χωρίς όμως να χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις προς το μέλλον σου. Συμμάζεψε τα χαρτιά στο γραφείο σου, τις αναμνήσεις από το ερωτικό σου παρελθόν, το καρνέ με τα τηλέφωνα που ποτέ δεν κάλεσες και στο τέλος του μήνα θα γνωρίζεις τι είναι αυτό στο οποίο μπορείς να στηριχτείς χωρίς να αμφιβάλεις για τις προθέσεις του.

Παρθένος
Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στις 9 Μαΐου αποτελεί μία καλή αφορμή για να βάλεις τις προτεραιότητες σου και πάλι σε τάξη. Μπορεί να έχεις εγκλωβιστεί τον τελευταίο καιρό σε ένα μοτίβο ζωής που σε κουράζει και ενοχλεί, που σε οριοθετεί και περιορίζει, αλλά με την πάροδο των ημερών θα αντιληφθείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε εκκινήσεις που θα φέρουν εξαιρετικά νέα στη ζωή σου. Η ανάδρομη βέβαια πορεία του Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 22 Μαΐου δε σου επιτρέπει να ενθουσιαστείς άμεσα, να κανονίσεις ταξίδια και εκδρομές, να θεωρήσεις πως ξεπεράστηκαν οικονομικές δυσκολίες, να επικοινωνήσεις με άτομα στον εργασιακό χώρο χωρίς να υπάρχουν εμπόδια ανάμεσα σας. Έχεις όμως την ευκαιρία να παρατηρήσεις τον τρόπο που κάποιοι καταφέρνουν αυτό που έχουν βάλει ως στόχο, να συνεννοηθείς με ανθρώπους που πρέπει να συνεργαστείς, να εξετάσεις εκ νέου τα σχέδια που κάνεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Να θυμάσαι όμως πως έχει ανοικτά μέτωπα σε τομείς εκπαίδευσης και εξετάσεων, γι αυτό μην αφήνεις στην άκρη τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αφού μετά τις 22 Μαΐου θα πρέπει να τρέξεις για εκκρεμότητες που αρνείσαι να κλείσεις μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Ζυγός
Ο Μάιος φαίνεται να είναι ένας μήνας αναμονής και παρατήρησης όσων συμβαίνουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να ορίσεις, αλλά έχοντας την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσεις ως μαθήματα για τις παρακάτω πράξεις σου. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να βρίσκεται στον πάγο, αφού αναμένεις νέα σχετικά με τις αποφάσεις της άλλης πλευράς ή συνεχίζεις να ζεις μόνος/η σε μία εποχή που φέρνει στο προσκήνιο εικόνες από το παρελθόν που δεν μπορείς να ξορκίσεις. Στον οικονομικό τομέα, καλά θα κάνεις να συμμαζέψεις τα χρέη και τις οφειλές σου, αφού υπάρχουν εκκρεμότητες που θα σου υπενθυμίσουν κάποιοι με στόχο να περιορίσεις σπατάλες, να βάλεις φραγμό σε ανεξέλεγκτες αγορές ή να κλείσεις εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με ζητήματα εφορίας και κληρονομιάς που ίσως να αφορούν και συγγενικά πρόσωπα. Από την άλλη όμως πλευρά, όλα τα παραπάνω αποτελούν μία καλή αφορμή για να καταλάβεις πως έχεις βρεθεί μπροστά σε ένα σταυροδρόμι που λέει πως μπορείς να συνεχίσεις να ζεις όπως ορίζουν άλλοι ή έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία προς μία κατεύθυνση που λίγοι θα καταλάβουν και ελάχιστοι θα εκτιμήσουν. Αν όμως έχεις φτάσει στα όρια της αντοχής σου, τότε το Μάιο μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως ετοιμάζεσαι για το καλοκαίρι που σηκώνεσαι από τον καναπέ για να φτάσεις στην πόρτα που φοβάσαι να ανοίξεις αφού θα σε βγάλει σε ένα νέο κόσμο.

Σκορπιός
Η παρουσία της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή, ανάδρομος μέχρι τις 22 Μαΐου, στον Ταύρο το νέο μήνα δηλώνει πως υπάρχουν εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή ώστε να μη γίνουν αφορμές για πισωγυρίσματα άνευ λόγου ή παρεξηγήσεις που κουβαλούν αναίτιο βάρος μαζί τους. Θα υπάρξουν διαφωνίες και παρερμηνείες στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, που έχουν κυρίως να κάνουν με τις διαφορετικές προτεραιότητες που τίθενται σε σχέσεις, συνεργασίες και συμβόλαια, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια στρατηγικές και επιδιώξεις που διαφέρουν ανάμεσα στα δύο μέλη. Ίσως πάλι να βρεις μπροστά σου την ευκαιρία να κάνεις συγκρίσεις με το παρελθόν και αυτό να αποτελέσει την αφορμή για κριτικές που μπορεί να βγουν και εκτός ορίων ευπρέπειας. Προς το τέλος όμως του μήνα, ο ανάδρομος Άρης θα περάσει στο ζώδιο σου και αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να επιτρέψεις σε άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, αφού πρέπει να κάνεις ορατή την παρουσία σου. Ανέλαβε να καθαρίσεις πληγές ακόμα και αν δεν τις έχεις προκαλέσει εσύ ο/η ίδιος/α, αφού οι παθογένειες θα σε οδηγήσουν σε μνήμες άλλων εποχών που ζούσες με το φόβο της εγκατάλειψης και της προδοσίας.

Τοξότης
Η συνέχιση της ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιο σου για σχεδόν όλο το Μάιο, στις 28 του μήνα θα περάσει ανάδρομος στο Σκορπιό, αποτελεί ένα εμπόδιο σε επεκτατικές σου διαθέσεις, σε ανάληψη πρωτοβουλιών, σε επιθετικές κινήσεις. Ταυτόχρονα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μέχρι τις 22 Μαΐου αποτελεί μία ακόμα ένδειξη πως δε συνεννοείσαι εύκολα με πρόσωπα της καθημερινότητας σου, πως υπάρχουν εμπόδια σε επαγγελματικά σχέδια, πως χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσεις νέα δεδομένα στον εργασιακό χώρο. Μέσα στο παραπάνω προβληματικό περιβάλλον όμως, υπάρχει και μία ευχάριστη είδηση που δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στην Παρθένο μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να αρχίσεις να βγαίνεις στην επιφάνεια μέσα από στόχους που θέτεις, μέσα από λάθη που ανακάλυψες και θέλεις να διορθώσεις, μέσα από νέες σχέσεις που καθορίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται και προς το τέλος του μήνα φαίνεται να είσαι σε θέση να πετάξεις από πάνω ή δίπλα σου ανθρώπους που σε εγκλώβισαν σε περιστάσεις που σου έπεσαν βαριές. Δε χρειάζεται όμως να βιάζεσαι να αντικαταστήσεις αυτά τα πρόσωπα με νέα που θέλεις να ορίσουν τη ζωή σου.

Αιγόκερως
Ο Μάιος μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, χωρίς όμως να μπορείς να κατανοήσεις αν επανέρχονται με στόχο να συνεχίσετε κάτι που έχετε αφήσει στη μέση ή επειδή απλά πρέπει να καταλάβεις τι είναι αυτό που έμεινε στη μέση και δεν έχει κανένα ρόλο πλέον στη ζωή σου. Ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη σχεδόν όλο το μήνα σε θυμώνει και σε κάνει να αντιμετωπίζεις εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα, αν έχεις βάλει πάνω από το κεφάλι σου πρόσωπα που είναι σε θέση να ορίσουν τις κινήσεις σου. Ίσως να βλέπεις γύρω σου αντιπάλους και να προσπαθείς να προσεγγίσεις πρόσωπα που θεωρείς πως θα σε βοηθήσουν, αλλά στην πραγματικότητα σε υπνωτίζουν. Από την άλλη βέβαια πλευρά, υπάρχει και μία έντονη κινητικότητα στον ερωτικό τομέα, που είναι όμως σε θέση να σαμποτάρει τις καθαρές λύσεις που προσπαθείς να έχεις στη ζωή σου, αφού αφήνεις ίχνη και αποτυπώματα που μπορούν κάποιοι να χρησιμοποιήσουν ώστε να ρίξουν λάσπη στα σχέδια και τις πράξεις σου. Προς το τέλος του μήνα όμως θα πρέπει να συνέλθεις και να προσπαθήσεις να αποδράσεις από ένα σκηνικό που δε χωράς, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως κόβεις οριστικά γέφυρες με πρόσωπα που προσπάθησες να έρθετε και πάλι κοντά.

Υδροχόος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 22 Μαίου θέλει προσοχή αφού μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και καυγάδες σε οικογενειακά ή επαγγελματικά ζητήματα. Το μυαλό σου είναι μπερδεμένο και προσπαθείς να βρεις την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην αναμονή για να λάβεις μία απόφαση και την επιθυμία σου να κλείσεις ένα θέμα όσο πιο γρήγορα για να προχωρήσεις παρακάτω. Αυτό το δίπολο δεν είναι καθόλου εύκολο να το διαχειριστείς, αφού σε αναγκάζει να έρχεσαι σε επαφή με συναισθήματα ανασφάλειας και απώλειας, κάποιες καταστάσεις που προσπαθείς να αποφύγεις αφού σε μπερδεύουν. Από την άλλη βέβαια πλευρά, πιθανότατα να χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να αφήσεις στο χρόνο να δουλέψει για μία κατάσταση η οποία δεν μπορεί να λυθεί τη χρονική στιγμή που το επιδιώκεις. Προσπάθησε λοιπόν να δεις ένα χώρο μέσα από μία νέα οπτική, να ακούσεις την άλλη πλευρά χωρίς να έχεις στο μυαλό σου την απάντηση. να επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκφράσει τις σωματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες, χωρίς να βιάζεσαι να πας παρακάτω επειδή κάτι στράβωσε και δεν έχεις την υπομονή να το επιδιορθώσεις.

Ιχθύες
Η επαναφορά του Δία σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 9 Μαΐου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να αρχίσουν να ξεκολλάνε κάποια πράγματα στη ζωή σου. Η απάντηση που αναμένεις από τον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να φαίνεται πως θα έρθει αλλά να καθυστερεί για λίγο ακόμα, παρόλα αυτά είσαι πλέον έτοιμος/η για να ακούσεις την ετυμηγορία χωρίς να νιώθεις πως θα χάσεις τη Γη κάτω από τα πόδια σου. Ο/η σύντροφος αρχίζει να μιλά σχετικά με τη σχέση σας και μπορεί να ακούσεις κάποια λόγια που σε ταρακουνάνε, που σε αναγκάζουν να πάρεις αποστάσεις από την άλλη πλευρά για να εξετάσεις κατά πόσο εκφράζει την αλήθεια η μία εντελώς υποκειμενική ματιά απέναντι στα πράγματα. Η ευκαιρία να προγραμματίσεις το ταξίδι που σχεδιάζεις είναι παρούσα, αλλά να θυμάσαι πως θα πρέπει να κλείσεις και τις τελευταίες λεπτομέρειες μετά τις 22 Μαΐου, όταν ο Ερμής θα επανέλθει σε ορθή πορεία. Ο Μάιος μοιάζει να σε εξοντώνει, αλλά στο τέλος του θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις πολύ καλύτερα σχετικά με τις επιλογές σου που βασίζονται στην αντικειμενική πραγματικότητα και όχι στην αλήθεια που πρεσβεύουν οι άλλοι για εσένα.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΖΩΗ :)

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video