ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

5000 περισσότερα αυτοκίνητα από πέρυσι στα διόδια Σπαθοβουνίου, τη Μ. Εβδομάδα

Αυξημένη είναι φέτος η προσέλευση επισκεπτών στην Πελοπόννησο.

Αυξημένη είναι φέτος η προσέλευση επισκεπτών στην Πελοπόννησο.

Από τη μία η ολοκλήρωση των οδικών έργων στον αυτοκινητόδρομο και από την άλλη το ότι η γιορτή του Πάσχα συμπίπτει με την Πρωτομαγιά, δημιούργησαν ευνοϊκές προϋποθέσεις για τους επισκέπτες που και φέτος επέλεξαν να επισκεφτούν το Μοριά.

Ενδεικτικός της κίνησης είναι ο αριθμός των οχημάτων που πέρασαν από τους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, σύμφωνα με στοιχεία από την εταιρεία “Μορέας”. 

Χαρακτηριστικά, από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη 1 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής είχαν περάσει από τα διόδια του Σπαθοβουνίου (επισκέπτες προς Αργολίδα - Αρκαδία - Λακωνία - Μεσσηνία) 58.000 οχήματα, έναντι 50.000 πέρυσι (αύξηση 16%). Αντίστοιχα, κατά το ίδιο διάστημα από τα διόδια της Βελιγοστής (επισκέπτες προς Μεσσηνία) πέρασαν 22.600 οχήματα, έναντι 18.500 πέρυσι (αύξηση 22%). 

Αυξημένη ήταν και η κίνηση στα ΚΤΕΛ, καθώς για μία ακόμα χρονιά αρκετοί διάλεξαν το λεωφορείο για να μετακινηθούν.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video