ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

Σε άρση των διημερεύσεων (ωράριο 08:00-20:00), από σήμερα, προχωρούν οι φαρμακοποιοί, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Διευκρινίζεται ότι η...
απόφαση δεν αφορά τις διανυκτερεύσεις, οι οποίες εξακολουθούν να ισχύουν.
Την αρχή για άρση των διημερεύσεων κατά τις εργάσιμες ημέρες, πλην αργιών και τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή, έκανε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, επισημαίνοντας ότι η απόφαση αυτή «εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας του φαρμακευτικού κλάδου, να οριστεί εκ μέρους της πολιτείας συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων, πέραν του οποίου θα ορίζονται καθημερινά οι εφημερίες».
Μετά την απόφαση του ΠΦΣ, η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται από τα φαρμακεία που λειτουργούν Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 08:00-14:00 και το απόγευμα 17:00-20:00. και Δευτέρα, Τετάρτη από 08:00-14:00, από τα φαρμακεία που έχουν επιλέξει το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, ή από τα διανυκτερεύοντα. Σύμφωνα με στοιχεία του ΦΣΑ, από τα 3000 φαρμακεία του λεκανοπεδίου, σε μηνιαία βάση, τα 450 ήταν διημερεύοντα και τα 150 διανυκτερεύοντα, 120 έχουν δηλωθεί ότι λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο (8μ.μ.-11μ.μ.), ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των φαρμακείων που λειτουργεί με ελεύθερο ωράριο.
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ Κώστας Λουράντος είχε μιλήσει για «κατάρρευση» των εφημεριών στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, καθώς αδυνατούσε να συμπληρώσει τους καταλόγους για διημέρευση, αποτέλεσμα της απελευθέρωσης του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακειών.
«Επικρατεί πλήρης σύγχυση για το ωράριο, τις διημερεύσεις και τις διανυκτερεύσεις» αναφέρουν οι φαρμακοποιοί και ζητούν από το υπουργείο Υγείας να επανεξετάσει το θέμα και να προχωρήσει σε ρύθμιση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων.πηγη.fimotro.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video