ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ

Δεν είναι μόνο οι μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια που έρχεται από το καλοκαίρι. Το ποσό που αναμένεται να εξοικονομήσει η κυβέρνηση είναι μεν περίπου 350 εκατομμύρια, δεν αρκεί όμως. Το μεγάλο πρόβλημα παραμένει το πακέτο των 3,6 δισ. που θα πρέπει να καλυφθεί από περιορισμό των δαπανών του Δημοσίου και θα φέρει αυτόματο κόφτη σε μισθούς και συντάξεις. Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δαπάνες των υπουργείων βρίσκονται σε οριακό επίπεδο, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό περιθώριο στις αμυντικές δαπάνες όμως γενικά η παραμικρή περικοπεί λειτουργικών δαπανών θα θέση σε κίνδυνο την ίδια τη λειτουργία του συστήματος το οποίο εδώ και καιρό απειλείται με κατάρρευση.
Κάπως έτσι οι μειώσεις στη μισθολογική δαπάνη, δηλαδή στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και οι δαπάνες για τις συντάξεις που θα φέρουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις είναι μονόδρομος σε ό,τι αφορά στο προληπτικό πακέτο μέτρων. Εάν κανείς υπολογίσει το ποσό που θα πρέπει να περικοπεί ως το 2018 τότε μιλάμε για μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που θα κινηθούν κατά μέσο όρο στο 10% και μπορεί να φτάσουν και το 12% εάν ολόκληρο το ποσό βρεθεί από τον περιορισμό αυτών των δαπανών.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video