ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Εξι μήνες - φωτιά περιμένει για ακόμη μια φορά τους φορολογούμενους οι οποίοι θα πρέπει να πληρώσουν μια σειρά από υποχρεώσεις. Μπορεί οι μισοί πολίτες να μην έχουν πάει να υποβάλουν τη φορολογική...
τους δήλωση, ωστόσο, από τον Ιούλιο θα αρχίσουν να έρχονται τα «ραβασάκια» τα οποία τρομάζουν.
Η κυβέρνηση φοβάται έκρηξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών το επόμενο διάστημα, κάτι που θα οδηγούσε σε νέο εκτροχιασμό, επομένως και σε ενεργοποίηση του «κόφτη». Συνολικά 30,370 δις ευρώ θα πρέπει να εισπραχθούν έως το τέλος του έτους.
Η πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων κάθε μήνα
Τέλος Ιουλίου οι φορολογούμενοι θα κληθούν να καταβάλουν την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος για το 2016, με την εξόφλησή της να γίνεται σε τρείς διμηνιαίες δόσεις (Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος). Οσοι αδυνατούν να αποπληρώσουν το φόρο εισοδήματος στις τρείς διμηνιαίες δόσεις μπορούν να ρυθμίσουν άμεσα την αποπληρωμή του σε 12 δόσεις αρκεί να μπορούν να αποδείξουν την οικονομική τους αδυναμία.
Τέλος Αυγούστου έρχεται η πρώτη λυπητερή του ΕΝΦΙΑ και 6,5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα δουν στο TAXIS το φόρο που θα πρέπει να πληρώσουν.
Τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να πληρωθεί η δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος για μισθωτούς και επιχειρήσεις και η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.
Τέλος Οκτωβρίου οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν τη δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ, ενώ στα μέσα του μήνα αναμένεται να γίνει γνωστό στους ιδιοκτήτες ΙΧ και μοτοσικλετών το κόστος των τελών κυκλοφορίας του 2017 .
Τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να πληρωθεί η τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ και η τρίτη διμηνιαία δόση του φόρου εισοδήματος.
Τέλος Δεκεμβρίου θα πρέπει να πληρωθούν η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video