ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σκότωσε στο ξύλο επιχειρηματία - Η δολοφονική γροθιά και η άγνωστη πτυχή του εγκλήματος!

Αχαϊα: Σκότωσε στο ξύλο επιχειρηματία - Η δολοφονική γροθιά και η άγνωστη πτυχή του εγκλήματος!

Σε τραγωδία κατέληξε ο διαπληκτισμός δύο ανδρών τα ξημερώματα έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κλειτορία Αχαΐας, καθώς ένας 55χρονος έχασε την ζωή του, στην προσπάθειά του να τους χωρίσει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 02:45 τα ξημερώματα, ένας 39χρονος Αλβανός άρχισε να τσακώνεται, έξω από το κατάστημα, με έναν άλλο άνδρα. Τότε, ο 55χρονος, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, μπήκε στην μέση και προσπάθησε να τους χωρίσει. Όμως, κάποια στιγμή ο 55χρονος δέχθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτύπημα στην περιοχή του στέρνου από τον 39χρονο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως μετά διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Κλειτορίας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στις 03:20 τα ξημερώματα. Ο 39χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.
Ο 39χρονος δράστης συνελήφθη και όπως προέκυψε βρίσκεται παράνομα στη χώρα. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να εντοπιστεί ο άντρας που τσακωνόταν με τον δολοφόνο και διέφυγε. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του άτυχου 55χρονου που έμαθαν τα δυσάρεστα από τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video