ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ... ΈΚΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ. Δεν θέλουν ή δεν μπορούν στο Δήμο Κορινθίων;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ .Παρακολούθησα πρόσφατα μέσα από το δημοτικό συμβούλιο αλλά και από την σχετική συνέντευξη τύπου, την ενημέρωση του προέδρου του Επιμελητηρίου κου Βασίλη Νανόπουλου σχετικά με την επί δυόμισι τουλάχιστον μήνες αδυναμία του Δήμου Κορινθίων να χορηγήσει άδεια για την λειτουργία της έκθεσης φέτος στο Φλοίσβο. 
Δεν είχα μέχρι τότε ασχοληθεί με το ζήτημα αφού άλλωστε  τη διαδικασία την χειριζόταν έμπειρος συνάδελφος μηχανικός. 
Όταν άρχισε η φραστική επίθεση εναντίον του, απευθύνθηκα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και ζήτησα να ενημερωθώ σαν μέλος του φορέα για το ιστορικό. Πράγματι ο κος Νανόπουλος μου επέδειξε όλη την αλληλογραφία αλλά και πρόσφατες αντίστοιχες αποφάσεις άλλων Δήμων που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία σε δυο εβδομάδες.
Σαν απλός πολίτης αλλά και επαγγελματίας μηχανικός, διαπίστωσα αμέσως ποια είναι η πραγματικότητα. Και ποια είναι αυτή;
1.      Το Επιμελητήριο πολύ έγκαιρα απευθύνθηκε στο λιμενικό ταμείο του οποίου προΐσταται ο κος Αντώνης Παππάς και ζήτησε τη χορήγηση του χώρου για τη λειτουργία της έκθεσης. 
2.      Άμεσα και σωστά ο κος Παππάς συγκρότησε την αρμόδια επιτροπή η οποία και ενέκρινε το αίτημα ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία. Θυμίζω ότι το Επιμελητήριο ζήτησε τμήμα του κοινόχρηστου χώρου του Φλοίσβου σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία. Και όποιος το αρνείται εκτός από ψεύτης είναι και επικίνδυνος αφού τα έγγραφα έχουν εκδοθεί με κάθε επισημότητα. 
3.      Ξαφνικά ο κος Παππάς με δηλώσεις του αρνείται ακόμη και την έγκριση αυτή και αρχίζει να επικαλείται αστεία προσκόμματα. Μάλιστα με έκπληξη άκουσα τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου αλλά και τον Δήμαρχο να ισχυρίζονται, υποκαθιστώντας τον επιστήμονα πολιτικό μηχανικό, ότι δεν θα αντέξει ;;;; το έδαφος την αγκύρωση της τέντας που θα χρησιμοποιηθεί για κάλυψη του χώρου. Αστεία και επικίνδυνα λόγια που τα λένε μόνο αφελείς. 
4.      Το Επιμελητήριο συνέχισε τη νόμιμη διαδικασία στέλνοντας το φάκελο που προβλέπεται στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να χορηγηθεί η έγκριση λειτουργίας της έκθεσης σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία. 
5.      Εκεί χάνεται πλέον η λογική. Αρχίζει μια διαδικασία όπου το Επιμελητήριο άγεται και φέρεται (πχ γιατί δεν μπορεί να διαβάσει τα γράμματα η υπάλληλος ή για να αλλάξει το τοπογραφικό το οποίο είχε να σημειωθεί εγκριθεί σε άλλη αντίστοιχη αίτηση την οποία χειριζόταν ο ίδιος μηχανικός) και άλλες αστειότητες. 
6.      Έτσι πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες απόδειξης ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ των αρμοδίων για την έκδοση της άδειας, με τελικό αποτέλεσμα το Επιμελητήριο και σωστά σαν υπεύθυνος φορέας, να επιλέξει να γίνει η έκθεση στο Λουτράκι με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου από τον Δήμαρχο έως και τον  κάθε υπάλληλο.
 
Δηλαδή τι πέτυχαν ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου με την χρήζουσα διερεύνησης από αρμόδιους τακτική τους;

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ένα σημαντικό γεγονός που θα έδινε για ένα μήνα μια άλλη αίγλη στην Κόρινθο. 
ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ για πάνω από ένα μήνα διάφορες ειδικότητες κάτι που θα ανακούφιζε τους δοκιμαζόμενους ανέργους συμπολίτες μας. Βέβαια για αυτούς που ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ στους 17 Δήμους της χώρας ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ αυτό είναι μια απλή παρανυχίδα μπροστά στις "τρομερές επιτυχίες τους" που φαίνεται ότι εξαντλούνται στις απευθείας αναθέσεις, στα φαραωνικά και άχρηστα έργα σαν την περιβόητη πεζογέφυρα και στην εξυπηρέτηση των ημετέρων. 
ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ οι παρακείμενες επιχειρήσεις και όχι μόνο. 

Τελικά τι συμβαίνει;  Δεν θέλουν ή δεν μπορούν;  Η απάντηση είναι απλή και το δίλημμα ανύπαρκτο. Ένας λογικός δήμαρχος και ένας πρόεδρος Λιμενικού ταμείου με θάρρος της γνώμης, θα είχαν από την πρώτη στιγμή που έγινε το αίτημα, ορίσει αρμόδιους υπαλλήλους οι οποίοι, σε συνεργασία με τους αντίστοιχους του Επιμελητηρίου, θα έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η έκθεση να γίνει με τον πιο λαμπρό τρόπο στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου και τώρα να βρισκόμασταν στη διαδικασία να βρούμε περισσότερους εκθέτες, να συνδιοργανώσουμε διάφορες εκδηλώσεις, ημερίδες, παραστάσεις κλπ, ώστε η πρωτεύουσα του Δήμου μας, έστω και για λίγο, να πάψει να είναι μια μαραζωμένη και γερασμένη επαρχιακή πόλη.

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Το τι πρέπει να γίνει το καταλαβαίνουν πλέον όλοι οι δημότες και θα το αποδείξουν στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ
ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video