ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βασίλης Νανόπουλος : Ξέρετε κ. Πνευματικέ πως λέει ο λαός εκείνον που λέει και ξελέει όπως κάνετε εσείς χωρίς να ντρέπεται ?



Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης Νανόπουλος
Η Συμμαχία Πολιτών κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων της 20.7.2016 στα  προ ημερησίας διατάξεως  θέματα έλαβε τις παρακάτω θέσεις.
1.    Διαχείριση απορριμμάτων . Η πρόσφατη απόφαση του ΦΟΣΔΑ – φορέα διαχείρισης απορριμμάτων σε επίπεδο περιφέρειας αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά , για το λόγο αυτό άλλωστε όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές πανηγυρίζουν και ψηφίστηκε ομόφωνα. Η θέση της συμμαχίας πολιτών παραμένει σταθερή όπως έχει αναλυθεί επανειλημμένα , περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα μας και έχει διατυπωθεί σε ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου πέρυσι. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην δημιουργία ΚΔΑΥ σύμμικτων απορριμμάτων και λειτουργία δεματοποιητών στα Εξαμίλια. Καταγγέλλουμε την υπαναχώρηση του κ Πνευματικού   ο οποίος επανέφερε το θέμα για το οποίο είχε δεσμευτεί ότι το αποσύρει στο αμέσως προηγούμενο συμβούλιο. Ξέρετε κ. Πνευματικέ πως λέει ο λαός εκείνον που λέει και ξελέει όπως κάνετε εσείς χωρίς να ντρέπεται  ?
2.    Θέσαμε το θέμα της παραχώρησης από το λιμενικό ταμείο και της αδειοδότησης του Επιμελητηρίου  Κορινθίας για να διοργανώσει την πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2016  στο λιμάνι της Κορίνθου . Η κωλυσιεργία , η αντίδραση και οι καθυστερήσεις από πλευράς δημοτικής αρχής οδηγούν το Επιμελητήριο εκτός της πόλης της Κορίνθου- έχουν περάσει δυόμιση μήνες  από την αίτηση του επιμελητηρίου για παραχώρηση του λιμανιού χωρίς αποτέλεσμα ενώ σε οποιοδήποτε άλλο δήμο της χώρας 18 μέρες είναι αρκετές πχ η πιο πρόσφατη στην Αλεξανδρούπολη .
3.    Στο θέμα της γνωμοδότησης για να οριστεί όλος ο κορινθιακός κόλπος Natura 2000 που ήρθε για συζήτηση χωρίς καμία εισήγηση ,ενημέρωση ή  σχετική πληροφόρηση μια μέρα πριν τη λήξη της διαβούλευσης, ψηφίσαμε λευκό. Ζητήσαμε να συζητηθεί σε διαπαραταξιακη επιτροπή με βάση στοιχεία και επιπτώσεις υπέρ και κατά ,δεν έγινε δεκτό και ψηφίστηκε από τις υπόλοιπες παρατάξεις .Αλήθεια ήξεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι τι ψήφιζαν ? γιατί δεν έφερε το προεδρείο το θέμα νωρίτερα και με εισήγηση ? είναι τρόπος λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου αυτός ?
Στα   θέματα  ημερησίας διάταξης :Συμφωνήσαμε σε όλα τα θέματα που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα .
Βασίλης Νανόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού συμμαχία  πολιτών
και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video