ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ- TI MAΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;


ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΛΕΕΙ Η Ν.Δ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ- ΜΑΣΑΝΕ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΤΑΡΑΜΑ;
Περισσότεροι από 20 Βουλευτές απ’ όλη την Ελλάδα και δεκάδες στελέχη της ΝΔ (Συντονιστές, Τομεάρχες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Επικεφαλής Γραμματειών κ.α.) επισκέπτονται τους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όλη την εβδομάδα, με στόχο να μεταδώσουν το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα, στελέχη της ΝΔ, επισκέπτονται περισσότερες από 40 πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες στην Πελοπόννησο, περισσότερα από 10 τμήματα ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά ιδρύματα, περισσότερες από 20 μονάδες καινοτομίας και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κλάδο της νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και περί τις 30 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Στόχος είναι μέσα από τις στοχευμένες αυτές δράσεις κομματικών στελεχών, να αναδειχθεί η σημασία που έχουν στην παραγωγή υπεραξίας και πλούτου στις τοπικές κοινωνίες η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία, αλλά και να στείλει η ΝΔ το μήνυμα ότι χρειάζεται ένα κλίμα στο οποίο να μπορούν να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες. Τα «οδοιπορικά» της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησαν πριν από τη επίσκεψη της ΝΔ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.
Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφερόμενος στο «οδοιπορικό της ΝΔ για τη Συμφωνία Αλήθειας» τονίζει: «Σκοπός μας είναι να επικοινωνήσουμε τη Συμφωνία Αλήθειας της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους Έλληνες, να ακούσουμε τις απόψεις τους, τις θέσεις τους, αλλά και να συζητήσουμε με τον κάθε ένα πολίτη, επαγγελματία, ακαδημαϊκό, άνεργο, οικογενειάρχη που δίνει καθημερινά τον αγώνα του από το δικό του μετερίζι. Η Νέα Δημοκρατία χτίζει τη Συμφωνία Αλήθειας απευθυνόμενη σε όλα τα ενεργά – παραγωγικά κύτταρα της ελληνικής κοινωνίας».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video