ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Προεδρεύοντος του Αντιδημάρχου Ευρώτα με αρμοδιότητες Πολιτικής Προστασίας κ. Δήμου Βέρδου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ευρώτα με θέμα τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων – παγετού 2016-2017. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Σταθάς, ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λακωνίας Βασίλης Παπαδουλάκης, ο Διοικητής του 3ου Τάγματος του ΚΕΕΜ, ο Διοικητής της Π.Υ. Μολάων, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Γυθείου, ο Διοικητής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Ευρώτα, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Λακωνίας, εκπρόσωπος του Δασαρχείου Μολάων, εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και δημοτικοί υπάλληλοι. Κατά τη συζήτηση αναπτύχθηκαν ζητήματα σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων και έργων για την πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων εν όψει της χειμερινής περιόδου. Ταυτόχρονα έγινε αναφορά στα τεχνικά μέσα που διαθέτουν οι υπηρεσίες και στην ανάγκη συντονισμού και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αποτελεσματική διαχείριση των ζητημάτων πολιτικής προστασίας. Επιπρόσθετα έγινε απολογισμός της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την καταστροφική πλημμύρα της 7ης Σεπτεμβρίου 2016 και συμφωνήθηκε να υπάρξει συνολική μέριμνα για την αποκατάσταση των ζημιών.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video