ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αγροτικός Συνεταιρισμός Διαχειρίσεως Χορτονομής " Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ "ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ « Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ».




Αποτέλεσμα εικόνας για " Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ "                    
Αγαπητέ  Δημοσιογράφε,
     Πληροφορηθήκαμε ότι σε άρθρο της εφημερίδα σας με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου 2016 αναφέρεστε ότι είστε πρεσαρισμένος από μεγάλο αριθμό κατοίκων του Φενεού, που σας ζητούν, με παρέμβασή τους, την τοποθέτηση ενδεικτικών πινακίδων, που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη στο Καρτέρι, ώστε να δείχνουν την πορεία προς Διάσελο Καστανιάς, μέσω του χωριού Λαύκας για Φενεό.
    Το άρθρο σας αναφέρει υποτιμητικά για το δρόμο της Καστανιάς - Φενεού, χαρακτηρίζοντάς τον «κολοσούρτη».
    Αν και δεν είμαστε καθ’ ύλην αρμόδιοι, οφείλουμε να απαντήσουμε και να σας γνωρίσουμε πληροφορίες και γεγονότα, που ίσως λησμονείτε τόσο εσείς όσο και οι αγαπητοί κάτοικοι του Φενεού, που σας απευθύνουν με οργή την αγανάκτησή τους.
    Σήμερα αρκετοί επισκέπτες με προορισμό τον Φενεό, αλλά και κάτοικοι άλλων χωριών της ορεινής Κορινθίας, επιλέγουν ως πορεία το δρόμο, μέσω του χωριού Καστανιάς, διότι κατά την άποψή μας παρουσιάζει πλεονεκτήματα φυσικής ομορφιάς(ρέμα κακαβούλας) και ασφάλειας διέλευσης, που δεν παρουσιάζει ο νέος δρόμος, μέσω του χωριού Λαύκας για Φενεό, διότι :
       1.  εγκυμονεί πιθανούς κινδύνους, όπως ρίψεις βράχων ή κατολισθήσεις σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών,
       2.   ανάποδες κατηφορικές κλίσεις, οι οποίες είναι εξίσου επικίνδυνες,
       3. επικινδυνότητα ολίσθησης οχημάτων, λόγω παγετού κατά τους χειμερινούς μήνες.
     Παρά ταύτα εμείς συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε να προτείνουμε και να γνωρίζουμε σε όλους για την αποφυγή των ανωτέρω πιθανών κινδύνων ως ασφαλέστερη διέλευση τον δρόμο μέσω του χωριού Καστανιάς.
      Σας ευχαριστούμε και ζητούμε την δημοσίευση της απάντησής μας θεωρώντας ότι οι αναγνώστες σας λαμβάνοντας υπόψη τους τα ανωτέρω θα ενεργήσουν κατά την κρίση τους.
                            
                             Με εκτίμηση
 Αγροτικός Συνεταιρισμός Διαχειρίσεως Χορτονομής
                " Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ "
            Έδρα : Καστανιά Κορινθίας
            Δήμος Σικυωνίων Τ.Κ. 20016
                 askastanias@gmail.com  
                   Τηλ. 6942066754      


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video