ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Δημάρχου Ευρώτα με τον Δήμαρχο του Galdorf

Στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης αντιπροσωπεία ετών αυτοδιοικητικών α` και β` βαθμού του κρατιδίου της Βάδης - Βυρτεμβέργης επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Π.Ε Λακωνίας. Ο Δήμαρχος του Gaildorf κ. Φρανκ Τσίμερμαν πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Ευρώτα προσκεκλημένος του Δημάρχου Ευρώτα κ.Γιάννη Γρυπιώτη. Οι δύο Δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τον τρόπο συνεργασίας και ιδιαίτερα αλληλοϋποστήριξης για την ωφέλεια των πολιτών τους. Ο Δήμαρχος Ευρώτα κινήθηκε στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Δήμου σε τρεις στόχους: * Προϊόντα * Παιδεία * ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ -ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Ο κ. Φρανκ Τσίμερμαν ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ευρώτα για την πρόσκληση και συμφώνησε με τους στόχους, ενώ παράλληλα έδειξε ενδιαφέρον για τα προϊόντα και κυρίως για τον αγροτουρισμό. Μάλιστα εξέφρασε την πρόθεσή του να δημιουργηθούν προϋποθέσεις τέτοιες που να προτρέπουν τους συμπολίτες του να επισκέπτονται μικρές ξενοδοχειακές μονάδες στον τόπο μας, να γνωρίζουν τον τόπο μας, την ιστορία του, τα ήθη και έθιμα, να συμμετέχουν σε αγροτικές εργασίες και σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Έμεινε εντυπωσιασμένος από τα μέρη που επισκέφθηκε, ιδιαίτερα από το Γεράκι όπου τον υποδέχθηκε η δημοτική σύμβουλος κα. Νίκη Μιχαλούτσου και τον ενημέρωσε για την διαχρονική πορεία του χωριού, τα προϊόντα και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Επίσης είχε ενδιαφέροντες διαλόγους με κατοίκους και άλλους θεσμικούς εκπροσώπους. Επίσης ο Δήμαρχος του Gaildorf επισκέφθηκε την Μονεμβάσια και το Γύθειο. Στην πρωινή συνάντηση σήμερα 3/10/2016 οι δύο Δήμαρχοι επισκέφθηκαν το Αμφιθέατρο στον προφήτη Ηλία στο Βλαχιώτη και στη συνέχεια είχαν εποικοδομητική συζήτηση για τη σύσφιξη των σχέσεων του Δήμων τους και ο κ. Φρανκ Τσίμερμαν προσκάλεσε τον Δήμαρχο Ευρώτα να επισκεφθεί τον Δήμο Gaildorf τον ερχόμενο Φεβρουαάριο. Τέλος ενημερώθηκε σχετικά με την υποψηφιότητα του Δήμου Ευρώτα για τον θεσμό της «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2017» και υπέγραψε την υποστήριξή του. Την επιμέλεια της διήμερης επίσκεψης είχαν ο Αντιδήμαρχος κ.Ηλίας Πσναγιωτακάκος και η δημοσιογράφος κα. Νάντια Αλεξίου.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video