ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταθεροί Μαντάς, Παπαγγελόπουλος & νέοι οι Παναγιωτοπούλου, Γκίκας, Ρουμελιώτης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη ορίστηκαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, οι Συντονιστές Έργων και Αποτελεσματικότητας και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, οι αρμοδιότητες των οποίων θα προσδιοριστούν με νεότερη απόφαση του Περιφερειάρχη μετά τη δημοσίευση του ορισμού τους στο ΦΕΚ, έχουν ως εξής: Γκίκας Αθανάσιος Μαντάς Περικλής Παναγιωτοπούλου Ελένη Παπαγγελόπουλος Άγγελος Ρουμελιώτης Γεώργιος Οι Συντονιστές Έργων και Αποτελεσματικότητας έχουν ως εξής: Π.Ε. Αργολίδας – Σαρρής Ιωάννης Π.Ε. Αρκαδίας - Κατσίρης Ιωάννης Π.Ε. Κορινθίας – Πετρίτσης Γεώργιος Π.Ε. Λακωνίας – Καρράς Παναγιώτης Π.Ε. Μεσσηνίας – Μπούζα ΑντωνίαΈργο των Συντονιστών θα είναι η παρακολούθηση, ο συντονισμός, η αποτελεσματικότητα του συνολικού έργου και δράσεων ανά Περιφερειακή Ενότητα, σε συνεργασία ο καθένας με τον άμεσα εκλεγόμενο Αντιπεριφερειάρχη των Περιφερειακών Ενοτήτων και τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες στους τομείς αρμοδιότητάς τους.
Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν ως εξής: Μπακούρης Γεώργιος και Τζεφεράκος Ιωάννης σε θέματα αγροτικής οικονομίας και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου Στεφανόπουλος Θεοφάνης σε θέματα απασχόλησης και αλληλεγγύης χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου Σιδέρης Βασίλειος σε θέματα αθλητισμού χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου Γκούνης Απόστολος σε θέματα Δια Βίου Μάθησης και Παιδείας Περιφέρειας Πελοποννήσου Αλεξόπουλος Αλέξιος σε θέματα συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε Διεθνείς και Εγχώριες Εκθέσεις Αγροτικών Προϊόντων Ντάνος Θεόδωρος σε θέματα λειτουργίας Αναπτυξιακών Εταιρειών που μετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου Λέγγας Κωνσταντίνος σε θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού Π.Ε. Κορινθίας Μπουκουβάλας Ιωάννης σε θέματα τουριστικών επενδύσεων Π.Ε. Λακωνίας Μπούζα Αντωνία σε θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού Π.Ε. Μεσσηνίας Μπελεγρή Σταματική σε θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού Π.Ε. Λακωνίας Παπαντωνίου – Κορώνη Κλημεντίνη σε θέματα Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας Γκιάτας Ευριπίδης σε θέματα Υγείας Π.Ε. Κορινθίας Χρονάς Άγγελος σε θέματα Υγείας Π.Ε. Μεσσηνίας Τζανής Αναστάσιος σε θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού Π.Ε. Αργολίδας
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video