ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ POS

Περισσότεροι από 400.000 επαγγελματίες, από 85 επαγγελματικές κατηγορίες, υποχρεούνται να έχουν στις επιχειρήσεις τους τερματικά αποδοχής καρτών (POS) από σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου.Μάλιστα όπως ανέφερε χθες σε τηλεγράφημά του το ΑΠΕ επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές, με δεδομένο ότι δεν θα δοθεί παράταση στις προθεσμίες που προβλέπουν οι διατάξεις του σχετικού νόμου η κυβέρνηση αναμένεται να καλέσει επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για απόκτηση τερματικών συσκευών καθώς και ηλεκτρονικών εφαρμογών για την αποδοχή καρτών και μέσων πληρωμής με κάρτα πριν τις 27 Ιουλίου. Αναμένεται, την ίδια στιγμή, να τους επισημάνει ότι μπορούν να κάνουν τόσο χρήση τερματικών συσκευών όσο και ηλεκτρονικών εφαρμογών για την αποδοχή καρτών, όπως παρέχονται ήδη από την αγορά. Ειδικότερα, αρμόδιες πηγές της κυβέρνησης ανέφεραν ότι «τα υπουργεία Οικονομικών και Οικονομίας εντός της ημέρας ή το αργότερο έως αύριο Πέμπτη θα εκδώσουν εγκύκλιο, η οποία θα διευκρινίζει ότι όπως προβλέπει και ο σχετικός νόμος 4446/2016 για την αποδοχή μέσων πληρωμής με κάρτα, γίνεται αποδεκτό το σύνολο των τερματικών συσκευών καθώς και των ηλεκτρονικών Διαδικτυακών εφαρμογών, που επιτρέπουν την αποδοχή πληρωμής με κάρτες, όπως διατίθενται από νομίμως αδειοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών».
 Ακόμη, η συγκεκριμένη εγκύκλιος -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τις αρμόδιες πηγές- θα διευκρινίζει ότι σε σχέση με τους ελέγχους και για μικρό χρονικό διάστημα, θα υπάρξει επιείκεια σε σχέση με τα πρόστιμα για τις περιπτώσεις όσων δεν διαθέτουν, αλλά έχουν ήδη αίτημα για απόκτηση τερματικού ή ηλεκτρονικής εφαρμογής πριν την καταληκτική ημερομηνία στις 27/7 και δεν έχουν ακόμη καταφέρει να τα προμηθευτούν, λόγω του μεγάλου όγκου των αιτημάτων που έχουν δεχτεί οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών (τράπεζες, ιδρύματα πληρωμών, ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος).
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video