ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ- 2 ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ολοένα και περισσότερα είναι πλέον τα ζευγάρια στην Ελλάδα που επιλέγουν το σύμφωνο συμβίωσης αντίτου παραδοσιακού γάμου. Ενδεικτικό είναι ότι το πρώτο τρίμηνο του 2017 τη συγκεκριμένη επιλογή έκαναν 1.100 ζευγάρια με την εκτίμηση που υπάρχει, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, ότι φέτος θα υπάρξει μια αύξηση της τάξης του 10%-15% στο συνολικό αριθμό των σύμφωνων συμβίωσης που θα υπογραφούν. Μόνο στον Δήμο Αθηναίων έχουν κατατεθεί περί τα 450 σύμφωνα συμβίωσης τόσο από ετερόφυλα όσο και από ομόφυλα ζευγάρια.
Η ανοδική πορεία του αριθμού των συμφώνων συμβίωσης αποτυπώνεται ως εξής: - το 2013 είχαν συναφθεί μόλις 482 - το 2014 είχαν φτάσει τα 1.568 - το 2015 εκτοξεύτηκαν στα 2.535 - το 2016 έφτασαν τα 3.678 Σύμφωνα με εκτιμήσεις την ανοδική πορεία του αριθμού των συμφώνων συμβίωσης βοήθησε η ψήφιση τον Δεκέμβριο του 2015 της διάταξης που προβλέπει την επέκτασή τους και στα ομόφυλα ζευγάρια προκειμένου να θωρακιστούν περισσότερο σε εργασιακό, κληρονομικό, συνταξιοδοτικό και φορολογικό επίπεδο. 
Πηγή: Καθημερινή
Σύμφωνα με το kalamatanews.gr έχουν υπογραφεί και 2 σύμφωνα συμβίωσης και για ομόφυλα ζευγάρια αλλά δεν υπάρχει εικόνα για όλο το Νομό..
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video